Sinä idearikas ja heittäytymiskykyinen henkilö! Tule elinvoimapäälliköksi Juhannuskaupunkiin, satojen järvien ja jylhien metsien äärelle, kolmen maakunnan risteykseen!

Virtain kaupunki hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

ELINVOIMAPÄÄLLIKKÖÄ

Tarjoamme mielenkiintoisen, vaihtelevan ja asiakaslähtöisen työn, jossa pääset vaikuttamaan Virtain elinvoimaan, elinkeinojen kehittymiseen ja hyvinvointiin.

Elinvoimapäällikkö vastaa yritysyhteistyöstä, elinvoimahankkeiden suunnittelusta ja toteuttamisesta, toimivien yritysten neuvonnasta ja auttamisesta, yrittäjien visioiden tukemisesta ja matkailun kehittämisestä yhdessä elinvoimaosaston sekä kaupunkikonsernin muiden asiantuntijoiden kanssa. Elinvoimapäällikkö johtaa kaupungin työllisyydenhoitoa ja edesauttaa kaupunkimarkkinointia yhdessä muun viestintätiimin kanssa.

Elinvoimapäällikön työ on itsenäistä ja monipuolista. Hän rakentaa elinvoimaista elinkeinoelämää huolehtimalla kaupungissa toimivista yrityksistä ja hankkimalla uusia toimijoita Virroille. Keskeisenä tehtävänä on kasvun ja elinvoiman aikaansaaminen. Tehtävä edellyttää hyvää ja ennakkoluulotonta markkinoinnin ja viestinnän kehittämisotetta ja osaamista.

Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva koulutus sekä soveltuva alan kokemus. Eduksi luetaan tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, kuntaelämän tuntemus ja hankerahoitusosaaminen. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, markkinointihenkisyyttä, yrittäjyystaitoja ja hyvää kielitaitoa (vähintään sujuva englannin kielen taito). Haluamme joukkoomme yhteistyökykyisen tiimipelaajan!

Virka täytetään toistaiseksi. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakemukseen voi liittää myös oman palkkatoivomuksen.

Hakemukset elinvoimapäällikön virkaan pyydämme toimittamaan viimeistään perjantaihin 5.2.2021 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisen kanavan kautta.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja elinvoimapäällikön virasta antaa kaupunginjohtaja Juha Viitasaari, p. 044-715 1201, sähköposti juha.viitasaari@virrat.fi

Hallinto- ja elinvoimaosasto
Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Virrat on 6600 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.