Skip to main content
test
Elinvoimapäällikkö - Ulvilan kaupunki

ULVILAN KAUPUNKI hakee ELINVOIMAPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen

Ulvilan kaupunki on pitkän historian omaava Satakunnan kolmanneksi suurin kaupunki. Ulvilassa toimii vahva automaatioteollisuuden yrityskeskittymä ja aktiivinen yritys- ja yrittäjäverkosto. Ulvilan kaupungin strategiassa keskeisessä osassa on kaupungin elinvoiman kehittäminen sekä vihreän siirtymän edistäminen.

Elinvoimapäällikön toimi sijoittuu kaupungin keskushallinnon toimialalle. Elinvoimapäällikön esihenkilönä toimii talousjohtaja. Elinvoimapäällikkö vastaa kaupungin markkinoinnista, osallistuu sidosryhmätyöhön erityisesti elinkeinotoimen parissa sekä toimii erilaisten elinvoiman kehittämiseen ja vihreän siirtymän edistämiseen tähtäävien hankkeiden innovoijana sekä eteenpäin viejänä. Keskeisiä yhteistyökumppaneita ovat elinkeinoyhtiö Prizztech, ulvilalaiset yritykset ja muut yhteistyökumppanit Satakunnassa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävässä suoriutumista auttaa kokemus markkinoinnista ja viestinnästä, yritysmaailman tuntemus sekä käytännön kokemus erilaisten hankkeiden edistämisestä ja hallinnoinnista.

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään 6 kuukauden koeajalla. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.
Hakuaika päättyy 15.6.2023 klo 12. Tehtävään haetaan Kuntarekry.fi -sivujen kautta (www.kuntarekry.fi).

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Kaupunginjohtaja Mikko Löfbacka, puh. 044 343 8250, mikko.lofbacka@ulvila.fi ja talousjohtaja Nora Koskinen, puh. 040 013 4863, nora.koskinen@ulvila.fi

Lisätietoja

http://www.ulvila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupunginjohtaja Mikko Löfbacka, puh. 044 343 8250, mikko.lofbacka@ulvila.fi ja talousjohtaja Nora Koskinen, puh. 040 013 4863, nora.koskinen@ulvila.fi

Lisätietoja

Ulvilan kaupunki

Ulvila on asukasluvultaan Satakunnan kolmanneksi suurin ja Suomen toiseksi vanhin kaupunki. Ulvila tunnetaan automaatioteollisuuden ja -osaamisen merkittävänä keskittymänä sekä matkailuhelmestään Leineperin ruukista ja maineikkaasta ja vilkkaasta yhdistyskentästään niin liikunnan kuin kulttuurinkin saralla.

Ulvilan kaupungilla työskentelee noin 500 osaajaa, jotka yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa tuottavat palvelut lähes 13 000 asukkaalle – ja toivottavasti tulevaisuudessa vielä useammalle. Uuden strategiamme mukaiset arvomme ja visiomme ovat iloa, älyä ja yhteiseloa – etunojassa Ulvilassa. Meillä työ- ja elinolosuhteet ovat kunnossa, joten tervetuloa ammattitaitoiseen ja mukavaan joukkoomme.


Osoite: Loukkurantie 1, 28450 Vanha-ulvila

Sinulle suositellut työpaikat