Energia-asiantuntija - Salon kaupunki

Energia-asiantuntija - Salon kaupunki

Salon kaupungin tilapalvelujen osastolla on uudelleen haettavana energia-asiantuntijan vakituinen työsuhde (530 008).

Energia-asiantuntijan tehtäviin kuuluu edistää kaupungin kiinteistöjen energiatehokkuusasioita uudis- ja perusparannushankkeissa sekä rakennuttaa näitä erillisinä hankkeina, toimia KETS-sopimuksen yhdyshenkilönä, viestiä ja koordinoida sopimuksen etenemistä kaupungin omistamissa kiinteistöissä ja kuntainfrassa, kehittää taloteknisten ratkaisujen energiatehokkuuden ja kustannustehokkuuden seurantaa ja arviointia, olla mukana uusiutuvien energiamuotojen käytön edistämisessä sekä toimia vastuuhenkilönä kiinteistöjen energiakatselmoinnesissa ja niissä havaittujen energiansäästötoimenpiteiden toteuttamisessa, seurannassa ja raportoinnissa, rakennuttaa kiinteistöihin kohdistuvia energiatehokkuushankkeita.

Sijoituspaikka on kaupunkikehityspalvelut/ tilapalvelut.

Tehtäväkohtainen palkka on 3.076,01 €/kk. Työhön sovelletaan kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS).

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaika. Työ alkaa mahdollisimman pian valinnan jälkeen.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään ammattikorkeakoulututkinto talotekniikan alalta.
Tehtävässä edellytetään kiinteistöjen energia-asioiden asiantuntemusta sekä asiantuntemusta ja kokemusta uusiutuvien energiamuotojen käytön mahdollisuuksista kiinteistöissä, vähintään 3 vuoden kokemusta kiinteistöjen taloteknisten järjestelmien energiatehokkuushankkeiden kehittämisestä ja rakennuttamisesta, tietotekniikkataitoja (word, excel) sekä hyvää kirjallista ja suullista esiintymisvalmiutta. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Ennen työsuhteen alkamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan ilman erillistä hakemusta.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus/energia-asiantuntija.

Hakuaika päättyy 23.5.2019 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8.00-16.00:
talotekniikkamestari Juuso Aitio, 02 778 5528 ja/tai tilapalvelujen kaupungininsinööri Janne Lehto, 02 778 5116.

Salon kaupunki, TILAPALVELUT
Osoite: Satamakatu, 24100 Salo

Salo on 52 500 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla joka päivä parempi kaupunki niin asukkaille, henkilöstölle kuin yrityksillekin. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3 500 alansa ammattilaista.
Salon kaupunki on savuton työnantaja.
Lisätietoja: www.salo.fi ja www.visitsalo.fi

Tutustu työnantajaan