Skip to main content
test
Energia-asiantuntija - Kalajoen kaupunki

Kalajoen Lämpö Oy hakee

ENERGIA-ASIANTUNTIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Energia-asiantuntija vastaa Kalajoen Lämpö Oy:n Irtiotto öljystä-kohti vähähiilisyyttä -hankkeen toteuttamisesta, jonka ensisijaisena tavoitteena on alueen yksityisten kotitalouksien ja yritysten energiatehokkuuden ja vähähiilisyyden edistäminen. Irtiotto öljystä hankkeen tavoitteena on auttaa energiatoimissa ja vähentää öljyn käyttöä. Hankkeen toteuttamiseen on saatu Ympäristöministeriön avustus.

Energia-asiantuntijan tehtävänä on kartoittaa öljylämmityskohteet sekä selvittää energiaratkaisujen uudistamisesta kiinnostuneiden tarpeet erilaisilla käyttötapauskuvauksilla. Tehtävänä on suunnitella vaihtoehtoisia ratkaisuja tyypillisiin käyttötapauksiin. Hankkeen keskeisenä tavoitteena on asiakkaiden oman osaamisen vahvistaminen ja edellytysten luominen sellaisten ratkaisujen tekemiseen, joissa yhdistyvät ympäristöarvot ja kokonaistaloudellinen tarkastelu (ml. hiililaskenta). Energia-asiantuntija opastaa yrityksiä ja maatiloja näiden omien energiahankkeiden suunnittelussa ja rahoituksen järjestämisessä.

Energia-asiantuntijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja kokemusta uusiutuvasta energiasta. Eduksi katsotaan hiilijalanjäljen ja elinkaarilaskennan osaaminen, investointien kannattavuuslaskennan hallitseminen. Energia-asiantuntija ylläpitää hankkeen raportointia. Työssä edellytetään oman auton käyttöä.

Energia-asiantuntijalta odotetaan kehittämissuuntautuneisuutta, oma-aloitteellisuutta, aktiivisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Energia-asiantuntija tekee tiivistä yhteistyötä mm. yksityisten kotitalouksien ja yritysten kanssa, joten aiempi kokemus asiakasläheisestä työstä katsotaan eduksi.

Työ alkaa 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen 19 kk ajan työsopimussuhteen alkamisesta. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät voimassa olevan Avaintes:n perusteella. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 6.7.2022 klo 22.00 mennessä. Haastatteluun kutsuttavien haastattelut on suunniteltu viikolle 29.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Juha Puranen, juha.puranen@kalajoki.fi, 040 619 5397.

Lisätietoja

http://www.kalajoenlampo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimitusjohtaja Juha Puranen, juha.puranen@kalajoki.fi, 040 619 5397

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Kalajoen Lämpö Oy

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Ketolankuja 5A, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat