Energia- ja ympäristötekniikan lehtori - Karelia Ammattikorkeakoulu Oy

Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

ENERGIA- JA YMPÄRISTÖTEKNIIKAN LEHTORIA
1.5.2020 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Lehtorin tehtäviin kuuluvat energia- ja ympäristötekniikan opetus eri osaamisalueilla ja opinnäytetöiden sekä harjoittelun ohjaus. Toimenkuvaan kuuluvat opetuksen lisäksi erilaiset tutkimus- ja kehittämistehtävät sekä maksullinen palvelutoiminta.

Painotamme valinnassa:
- energiatekniikan osaamista ja työkokemusta,
- hajautettujen energiaratkaisujen ja laitetekniikan osaamista,
- kiertotalouden ja prosessitekniikan tuntemusta,
- toimivia alaan liittyviä verkostoja,
- vuorovaikutus- ja viestintäosaamista kansainvälisessä toimintaympäristössä
- tutkimus- ja kehittämisosaamista sekä
- sujuvaa englannin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa diplomi-insinöörin tutkintoa ja vähintään kolmen vuoden alan työkokemusta. Opetuskokemus katsotaan eduksi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Lisäksi edellytetään vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemus ansioluetteloineen torstaihin 27.2.2020 klo 15 mennessä Kuntarekryssä.

Lisätietoja

http://www.karelia.fi
https://www.karelia.fi/fi/karelia/karelia-tyonantajana

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antavat tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Ulla Asikainen (ulla.asikainen@karelia.fi, puh. 050 523 4355 ) ja työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki (jaana.tolkki@karelia.fi, puh. 050 408 7932).

Karelia Ammattikorkeakoulu Oy
Osoite: Tikkarinne 9, 80200 Joensuu

Karelia-ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö, josta valmistuu osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Karelia on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee tiivistä yhteistyötä erilaisissa kehitys- ja tutkimushankkeissa alueen yritysten ja muiden oppilaitosten kanssa.

Meillä Karelia-ammattikorkeakoulussa osaamisen ja kehittämisen keskeisin voimavara on meidän henkilöstö. Meillä työskentelee noin 300 henkilöä opetus-, hallinto- sekä tki-tehtävissä. Innostavat opettajat sekä työelämän asiantuntijat tekevät opiskelusta käytännönläheistä ja motivoivaa.