Energiainsinööri / Rakennusvalvonta - Tampereen kaupunki

Rakennusvalvonta on osa kaupunkiympäristön palvelualueen kaupunkiympäristön suunnittelun palveluryhmää. Tehtävämme on valvoa rakentamista sekä huolehtia kaupunkikuvasta ja -ympäristöstä. Käsittelemme rakentamiseen liittyvät luvat, teemme lupiin liittyvät tarkastukset ja annamme ohjeita rakentajille. Työyhteisömme on rento ja työskentelyilmapiiri kehittämismyönteinen.

Haemme energiainsinööriä vakinaiseen virkasuhteeseen. Energiainsinööri varmistaa osaltaan asemakaavatasolla ja rakentamisvaiheessa ohjattavien energia-, vähähiilisyys- ja kiertotaloustavoitteiden saavuttamista rakennushankkeiden toteutumiseen saakka. Energiainsinööri osallistuu myös rakennuslupaehtoihin sisältyvien katselmusten ja tarkastusten tekemiseen ja huolehtii osaltaan laissa ja asetuksissa sekä muissa säädöksissä rakennusvalvontaviranomaiselle määrättyjen tehtävien valmistelusta ja täytäntöönpanosta sekä ohjauksesta ja neuvonnasta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva (LVI-opintosuunnalla tai vastaavalla) insinöörin (amk) tai diplomi-insinöörin tutkinto, taikka aiempi opistoasteinen insinööritutkinto.

Eduksi katsotaan tehtävään soveltuva työkokemus ja työhön liittyvien ICT-ohjelmien ja suunnittelujärjestelmien hyvä hallinta. Arvostamme analyyttistä otetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, neuvottelutaitoa sekä hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Lisätietoja antaa rakennusvalvontapäällikkö Leena Jaskanen, p. 041 730 5909 ja rakennustarkastusinsinööri Jyrki Ottman, p. 040 806 2050 (ei viikolla 14).

Hakuaika päättyy 26.4.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa rakennusvalvontapäällikkö Leena Jaskanen, p. 041 730 5909 ja rakennustarkastusinsinööri Jyrki Ottman, p. 040 806 2050

Kaupunkiympäristön palvelualue / Rakennusvalvonta
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat