Skip to main content
test
Englannin ja ruotsin kielen lehtori - Loviisan kaupunki

Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kaupungin 12 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 70 koulunkäynninohjaajaa. Pikkukaupunki tarjoaa vaihtelevia oppimisympäristöjä luonnon helmassa.

Loviisan suurimmassa koulussa, Harjurinteen koulussa on noin 550 oppilasta käsittäen esiopetuksen, vuosiluokat 1-9 sekä erityisluokat ja valmistavan opetuksen. Samassa rakennuksessa toimii Loviisan lukio.

Haemme Harjurinteen koulun kielten ainetiimiin englannin ja ruotsin kielen lehtorin opintovapaan sijaista ajalle 8.1.-26.5.2024. Opettaja toimii pääosin vuosiluokilla 7-9. Viran viikoittainen opetustuntien määrä on 24h,16 tuntia englantia ja kahdeksan tuntia ruotsia.

Loviisan kaupungin opetutoimessa panostamme kielitietoisuuteen ja lahjakkaiden oppilaiden opetuksen kehittämiseen.
Haemme joukkoomme kehittämishenkistä ja yhteistyökykyistä ruotsin kielen osaajaa. Edellytämme, että hallitset monipuoliset ja nykyaikaiset opetus- ja arviointimenetelmät.

Tarjoamme sinulle rennon ja aktiivisen työyhteisön mukavien lasten ja nuorten parissa.

Hakemukset toimitetaan Kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98 § 5 ja § 10) mukaan. Sijaisuus täytetään kuukauden koeajalla.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään kahden viikon sisällä työn alkamisesta. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://peda.net/loviisa/peruskoulut/harjurinteen-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut:
Harjurinteen koulun apulaisrehtori Riitta Sinkkonen (riitta.sinkkonen@edu.loviisa.fi)
rehtori Laura Tenhunen (laura.tenhunen@edu.loviisa.fi)

Lisätietoja

Harjurinteen koulu

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on noin 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme työntekijät tarjoavat ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Ratakatu 1, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat