Englannin ja ruotsin kielen päätoiminen TO - Kuhmon kaupunki

Kuhmon kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella on haettavana toistaiseksi täytettävä englannin ja ruotsin kielen päätoiminen tuntiopettajan tehtävä. Opetusta on kahdella kyläkoululla ja taajamassa Tuupalan koulukeskuksessa. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti.
Hakemukseen on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset ja cv.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Haastattelutilanteessa tulee esittää alkuperäiset todistukset.

Hakuaika päättyy 25.2.2020 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat perusopetuksen esimies, rehtori Seppo Vilén puh. 044 7255330, s-posti seppo.vilen@kuhmo.fi ja apulaisrehtori Tiina Ahtonen puh. 044 7255322, s-posti tiina.ahtonen@kuhmo.fi

Kuhmon kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue
Osoite: Peuranpolku 1, 88900 Kuhmo

Kuhmo on n. 8200 asukkaan kaupunki Kainuun, Suomen ja Euroopan unionin itärajalla. Kuhmo tunnetaan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja erämaaluonnosta. Kuhmo on globaalisti tunnettu biotalouden menestystarina metsän keskellä. Kuhmon strategisia vahvuuksia ovat luonto, kulttuuri ja biotalouden osaaminen sekä eksotiikkaa tuova maantieteellinen sijainti idän ja lännen rajalla. Kuhmon Kamarimusiikkifestivaalin ansiosta Kuhmo on kansainvälisesti arvostettu kulttuuritoimija. Ihmisen kokoisessa maaseutukaupungissa yhteisöllisyys ja yhteistyö mahdollistavat laadukkaan opetuksen ja mahdollisuuden kehittää ja kehittyä omassa opetustyössä. Kuhmossa valmistui vuonna 2018 Suomen ensimmäinen CLT-rakenteinen, valtakunnallisesti palkittu puukoulu. Terveellinen ja moderni oppimisympäristö luo erinomaiset mahdollisuudet toteuttaa uuden opetussuunnitelman mukaista opetustyötä.