Englannin ja ruotsin kielen tuntiopettaja - Kajaanin kaupunki

Kajaanin kaupungin perusopetuksessa Keskuskoulussa on haettavana englannin ja ruotsin kielen tuntiopettajan tehtävä ajalle 1.8.2019 -31.7.2020.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien hallintaa sekä kehittävää työotetta.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten asetuksen nro 986/1998 mukaiset. Muodollisen kelpoisuuden omaavien hakijoiden puuttuessa myös opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat otetaan huomioon.

Palkkaus on OVTES:n mukainen. Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työnantajan pyytäessä on esitettävä todistus huumausainetestistä. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan viimeistään 31.7.2019 klo 12.00 sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Hakuaikaa jatkettu, aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Postitse lähetettävä hakemus lähetetään osoitteella: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/kajaanin-kaupunki-0
https://www.kajaani.fi

Rehtori Marjaana Aapakari puh. 044 7100 137, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@edukajaani.fi

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Perusopetus
Osoite: Urho Kekkosen katu 1, 87100 Kajaani, 87100 Kajaani

Kajaani on 38 000 asukkaan Kainuun maakuntakeskus. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin kaupungin 2 000 hengen henkilöstö on osaavaa ja muutosvalmista.
Kajaanin perusopetus tekee hyvää työtä ja näyttää monessa asiassa suuntaa valtakunnallisesti. Pedagogisen kehitystoiminnan innovaatiot jatkavat laadukasta kehitystyötä, jota esimerkiksi erityisopetuksen saralla on Kajaanissa tehty jo pitkään. Kajaanissa koulutuspalvelut ovat helposti saavutettavissa opiskelijan asuinpaikasta riippumatta.

Tutustu työnantajaan