Tehtävään valittu toimii Kuortaneen yhteiskoulun (7-9) englannin ja ruotsinkielen määräaikaisena tuntiopettajana 1.8.2021-31.7.2022. Kuortaneen yhteiskoulu antaa opetusta 7-9 luokille sekä pienryhmäopetusta 5-9 luokille. Lisäksi koulussa toimii urheilupainotteinen yhdeksäsluokka, jonne oppilaat tulevat ympäri Suomea. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä joustavuutta.

Hakemukset 22.6.2021 klo 15:00 mennessä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote. Tehtävän täytössä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://peda.net/kuortane/kejp/yhteiskoulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna Koivisto
sanna.koivisto@edu.kuortane.ti
040-5057804

Lisätietoja

Kuortaneen kunta, Perusopetus

Kuortane – elämisen hehkua Kuortane on aktiivinen ja elinvoimainen paikkakunta keskellä Etelä-Pohjanmaata, lähellä kaikkea. Kunnassa on vahvaa yritystoimintaa, jonka näkyvänä lippulaivana ovat yhteensä lähes 200 ihmistä paikkakunnalla työllistävät metallialan yritykset. Kuortaneella on myös kasvava liikunnan ja urheilun kokonaisuus, jonka keskiössä on urheiluopisto.

Urheilu ja liikunta työllistävät Kuortaneella yli 150 henkilötyövuoden verran. Urheiluopiston upeat liikuntapaikat ja -tilat antavat kuntalaisille myös hienoja mahdollisuuksia harrastaa. Itsenäisen liikkumisen ohella kansalaisopisto ja urheiluseurat tarjoavat ihmisille mahdollisuuksia liikkua ryhmissä.

Laadukkaan lasten päivähoidon keskuksena toimii muutama vuosi sitten valmistunut uusi päiväkoti. Myös Kuortaneen peruskoulu ja lukio ovat vetovoimaisia kouluja, joihin tulee oppilaita ympäri valtakuntaa. Kuortaneen lukiossa on yleislinja sekä urheilulinja, jonka oppilaat saavat muiden oppilaiden tavoin tasokasta opetusta sekä huipputason valmennusta. Yläkoulun 9. luokalla toimii urheilupainotteinen luokka.

Suunnitelman mukaan uusi, nykyaikainen alakoulu valmistuu keskustaajamaan vuonna 2021. Samoin sosiaali- ja terveyspalvelut kehittyvät edelleen. Lääkäri-, hammaslääkäri- ja neuvolapalvelut sekä pian rakennettava ikäihmisten palvelutalo ja kotipalvelu antavat tukea ja turvaa kuntalaisille.

Kuortaneen tonttitarjonta asuntorakentamiseen on runsas ja monipuolinen. Myös yritystoimintaan kunta myy tontteja ja vuokraa toimitiloja. Parhaillaan keskustaajamaan rakennetaan uusia kerros- ja rivitaloasuntoja. Lisäksi yrityksillä ja urheiluopistolla on käynnissä ja valmisteilla omia toimitilahankkeitaan.

Ihmisten ja perheiden arki on Kuortaneella sujuva ja turvallinen. Palvelut toimivat ja etäisyydet ovat pieniä. Yritykset ja urheiluopisto, kunta ja yhdistykset, kehittävät kotikuntaansa aktiivisesti edelleen. Mahdollisuuksien paikkakunta on toimintaa täynnä.

Toteuta Sinäkin unelmiasi Kuortaneella!


Osoite: Keskustie 10, 63100 Kuortane

Sinulle suositellut työpaikat