test

Vaalan kunnan sivistysosastolla on haettavana perusopetuksen ja lukion yhteinen englannin kielen lehtorin vakituinen virka Vaalan koulukeskuksella 1.2.2022 alkaen (tai sopimuksen mukaan).

Palkkaus on OVTES:n mukainen. Koeaika 6 kk. Viran pätevyysvaatimukset määräytyvät asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998 10§ mukaan (lukion aineenopettajan kelpoisuus, englanti). Lisäksi hakijan eduksi luetaan mahdollisuus opettaa muita kieliä (esim. RA, VE, ES).

Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee toimittaa 17.1.2022 klo 9.00 mennessä sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi.

Lisätietoja

https://www.vaala.fi/hyvinvointi/koulutus-ja-sivistys/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tapani Karhu
Koulukeskuksen rehtori, sivistysjohtaja
tapani.karhu@vaala.fi
0400-855906

Lisätietoja

Vaalan kunta, Sivistyspalvelut

Vaalan kunta on vireä, noin 2800 asukkaan luonnonläheinen kunta Oulujärven rannalla. Olemme osa Rokua Geopark -aluetta. Työnantajana Vaalan kunta on moderni, joustava ja yhteen hiileen puhaltava. Vaalan kunta on savuton ja tuoksuton työpaikka.

Vaalan koulukeskus on v. 2012 valmistunut moderni koulu, joka mahdollistaa uudenlaiset opetuskäytännöt. Työyhteisömme on dynaaminen ja kehittyvä, arvostamme monipuolista osaamista ja kehittämisorientoitunutta työskentelyotetta.


Osoite: Niskantie 10, 91700 Vaala

Sinulle suositellut työpaikat