Englannin kielen lehtorin tehtävä - Someron kaupunki

Someron kaupungin opetustoimessa on haettavana

Englannin kielen lehtorin tehtävä 1.8.2019 alkaen. Sijoituspaikkana on Joensuun koulu.

Joensuun koulu on Someron suurin alakoulu, jossa on noin 300 oppilasta. Koulumme tavaramerkkinä on tiivis ja toimiva yhteistyö koulumme pienryhmien ja yleisopetuksen luokkien välillä.

Hakijalta edellytetään hyviä yhteistyötaitoja, yhteisöllistä työotetta ja kokemusta moniammatillisesta yhteistyöstä. Tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön osaaminen katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstöön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Palkkaus määräytyy kunnallisen OVTES:n mukaan.

Noudatamme kolmen kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote.
Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekry- palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 27.3.2019 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.somero.fi

rehtori Seppo Lenkola
puh. 044 7791 300
etunimi.sukunimi (a) somero.fi

Someron kaupunki, Sivistys
Osoite: Joensuuntie 20, Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään.
Somero on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan