Englannin kielen lehtorin viransijaisuus - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin opetustoimessa on haettavana 25.10. 2020 klo 15:00 mennessä englannin kielen lehtorin viransijaisuus ajalle 7.1.-5.6.2021. Viran sijoituspaikkana Harjun koulu. Opetusvelvollisuus 20 viikkotuntia. Virkaan edellytetään opetushenkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaista kelpoisuutta.

Palkkaus määräytyy opetusalan virkaehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan haetaan sähköisellä hakemuksella. Tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksytty lausunto työhön sopivuudesta Pieksämäen kaupungin työterveyshuollosta sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote nähtäväksi 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Koeaika on kaksi kuukautta.

Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/
https://peda.net/pieksamaki/peruskoulut/harjun-koulu

Tutustu työnantajaan

Harjun koulun rehtori Saila Korhonen p. 0440 128004
saila.korhonen@pieksamaki.fi

Pieksämäen kaupunki, Opetustoimi
Osoite: Kuopiontie 22, 76150 Pieksämäki

Tervetuloa Pieksämäelle -elämäsi asemapaikalle! Ei mikä tahansa mäki! Pieksämäellä on hyvä elää ja asua. Monipuoliset palvelut, vireä yritystoiminta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet, puhdasta luontoa unohtamatta, tarjoavat oivallisen elinympäristön kaupungin asukkaille. Palvelut ovat lähellä ja helposti saavutettavissa. Kaupungin ydinkeskustassa Veturitalleista on rakentuntunut liike- ja tapahtumatiloja sekä kaupunkilaisten yhteistä oleskelutilaa.