Englannin kielen päätoiminen tuntiopettaja - Nurmeksen kaupunki

Englannin kielen päätoiminen tuntiopettaja - Nurmeksen kaupunki

Englannin kielen päätoimisen tuntiopettajan vuorotteluvapaan sijaisuus 12.8.2019 - 7.2.2020 ja jatkona virkavapaan sijaisuus 8.2.- 31.5.2020. Sijoituspaikkana on Porokylän koulu (vuosiluokat 1 - 6).

Tehtävään haetaan henkilöä, joka täyttää työ- ja elinkeinoministeriön asettamat ehdot vuorotteluvapaan sijaiseksi (vuorotteluvapaalaki).

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Viran täyttämisessä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 perusteella vaadittava rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saamisesta.

Lisätietoja

http://www.nurmes.fi

Rehtori Katja Tolvanen, puh. 04010 45122, katja.tolvanen@nurmes.fi

Nurmeksen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Porokylän koulu
Osoite: Nurmes

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin!
Nurmes on viihtyisä kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan