Skip to main content
test
Englannin kielen tuntiopettaja - Tervolan kunta

Tervolan kunnan sivistystoimessa on haettavana

Englannin kielen tuntiopettajan virka 1.8.2023 alkaen

Lapinniemen koulussa opetettavina aineina ovat englannin kieli 5.-9. luokilla ja ruotsin kieli 6.luokalla (2h/vko).

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Tervolan kunta tarjoaa työntekijöilleen liikunta- ja kulttuuriedun, maksuttoman kuntosalin ja sujuvat työterveyspalvelut. Tervolassa työntekijät saavat lisäksi hyvän perehdytyksen ja lämpimän työskentelyilmapiirin.

Tervolan kunta on savuton työpaikka.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Peruspalkkaan tulee lisäksi 1 %:n Tervolalisä. Lisäksi maksetaan 5 %:n rekrytointilisä ensimmäisen vuoden ajan.

Virka täytetään 6 kuukauden koeajalla.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväkysyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset on jätettävä ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi 5.6.2023 klo 12 mennessä. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset pyydetään toimittamaan osoitteeseen: Tervolan kunta, koulutoimisto, Keskustie 81, 95300 Tervola. Kuoreen merkintä englanninopettajan virka.

Lisätietoja

http://www.tervola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Essi Varajärvi essi.varajarvi@tervola.fi, p. 0400 755 094.

Lisätietoja

Tervolan kunta, Lapinniemen koulu

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Nelostietä hurauttaa Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta alueen lähikaupunkeihin hetkessä. Met kaikki toivotama sinut tervetulheeksi Tervolhan!


Osoite: Itäpuolentie 1545, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat