Skip to main content
test
Englannin opettaja - Heinolan kaupunki

Englannin opettaja (alakoulu)

Heinolan kaupungin hyvinvointitoimialalla työskentelee tällä hetkellä lähes 420 alan ammattilaista. Hyvinvointitoimialaan kuuluvat hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen sekä oppilas- ja opiskeluhuolto , opetus- ja koulutuspalvelut, varhaiskasvatuspalvelut ja virikkeellinen elämä -palvelualue (kirjasto-, nuoriso-, liikunta ja museopalvelut).

Heinolan kaupungin opetus- ja koulutuspalveluissa on haettavana kuuden kuukauden koeajalla alakoulun englannin opettajan virka toistaiseksi 1.8.2023 alkaen sijoituspaikkana palvelussuhteen alkaessa Kailaan koulu. (Opetustunteja voi olla myös muissa kaupungin peruskouluissa).

Kelpoisuus virkaan määräytyy KelpA 986/1998 mukaan. Valinnassa otetaan huomioon hakijan halu ja kyky yhteistyöhön ja opetuksen kehittämiseen, vuorovaikutustaidot, joustavuus sekä soveltuvuus työyhteisöön. Hakijalta toivotaan lisäksi kokemusta varhennetun englannin opettamisesta (1.-2. lk). Luokanopettajan kelpoisuus katsotaan eduksi. Valinta tehdään kelpoisuuden ja haastattelun perusteella.

Hakemukset, joihin on liitettävä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo, tulee toimittaa kuntarekry.fi -palvelun kautta 29.3.2023 klo 12.00 mennessä. Jos virkaan ei ole kelpoisuutta täyttäviä hakijoita, voidaan tehtävään ottaa vailla kelpoisuutta oleva henkilö määräaikaisesti ajalle 1.8.2023 - 31.7.2024

Valitun tulee toimittaa soveltuvuuden osoittava ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esittää lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saatuaan.


Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Reetta Rautiainen, rehtori
044 7976918

Lisätietoja

Kailaan koulu

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 674 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Vahlmaninkatu 2, 18100 Heinola

Sinulle suositellut työpaikat