test

Ensihoitaja, Pelastuspalvelut, kesätyö

Hakuaika päättyy  6.2.2023 14:00

Pelastuslaitos tuottaa ensihoitopalvelua Varsinais-Suomen alueella (Turku, Kaarina, Parainen, Raisio ja Naantali.)
Tuotamme palvelumme 12 ensihoitoyksiköllä, tehtävämäärien ollessa noin 37100/v.

Hoitotason ensihoitajan kelpoisuusvaatimuksena ovat ensihoitoasetuksen 585/2017, 8 § mukaiset hoitotason ensihoitajan koulutusvaatimukset, voimassa oleva hoitotason hoitolupa, voimassa oleva lääkeosaamisen lupa (LOVe), vähintään C1-luokan ajokortti, sekä vähintään puolen vuoden kokemus kiireellisestä ensihoitotoiminnasta ensihoitoyksikössä.

Perustason ensihoitajan kelpoisuusvaatimuksena ovat ensihoitoasetuksen 585/2017, 8 § mukaiset perustason ensihoitajan koulutusvaatimukset, voimassa olevat perustason hoitolupa, sekä LOVe- lupa, vähintään C1-luokan ajokortti. Perustason sijaisuuksiin huomioimme myös opiskelijat.

Mahdolliset puutteet LOve-luvassa tulee suorittaa koeajan puitteissa. Hoitoluvissa hyväksi luemme myös muiden alueiden voimassa olevan luvan, joka päivitetään Varsinais-Suomen alueelle mahdollisimman pian.

Tehtävissä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvän asiakaspalvelun ymmärtämistä, kykyä hallita nopeasti vaihtuvia tilanteita, kykyä kehittää omaa ammattitaitoa sekä hyvää fyysistä toimintakykyä. Tehtävän hoitamisen kannalta arvostamme myös pelastusalan tuntemusta, hyviä yhteistyötaitoja, paineensietokykyä, joustavuutta ja kiinnostusta oman ammatinhallinnan kehittämiseen.

Sijaisuuksia hakevat kutsutaan hakemusten perusteella fyysisen työkyvyn sekä osaamisen arviointitilaisuuteen.

Sijaisuuksien hoitoon sisältyy Sote-sopimuksen mukainen koeaika. Palvelussuhteissa noudatetaan Sote-sopimuksen ehtoja. Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä

Sijaisuuden hoito alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti - ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät

Ensihoitopäällikö Markku Rajamäki, p. 050 5741165 ja projektipäällikkö Vesa Jyrkkänen p. 040 188 2351.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan