Ensihoitaja, perustaso - Espoon kaupunki

Perustason ensihoitajan työtehtävät Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella. Tehtävät ovat ensihoitoyksikössä, joka on valmiudessa 5 päivää viikossa (ma, ti, ke, to, pe). Työaika on yleistyöaika 38 h 15 min viikossa. Työhön sisältyy toimistotyötä, esim. materiaalihallintoa, ym. Ensihoitoyksikkö on valmiudessa kello 9-16 kahdella työntekijällä ja yksi on aina vuorollaan toimistotyössä.

Ensikertainen työpiste on Jorvin sairaanhoitoalueella (keskuspaloasema).

Palvelusuhteen aloitus voidaan myös sopia erikseen.

Työpaikan nimi: Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos

Työaika: 38h 15min viikkossa, yleistyöaika KVTES 7§ 1mom.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Ensihoitoasetuksen (585/2017) 8 § 2. mom. kohdan 2 a mukainen kelpoisuus. Ensihoitaja, perustaso.

Tehtävässä edellytetään BC1-luokan ajokorttia ja Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme, että hakija antaa pyydettäessä luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen sekä luvan huumausainetestaukseen.

Arvostamme yhteistyökykyä, vastuullisuutta, HUS-alueen ensihoidon toimintamallien tuntemusta sekä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi arvostamme hyvää fyysistä kuntoa ja kokemusta terveydenhuollon eri tehtävistä. Arvostamme hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa molemmilla kotimaisilla kielillä, kokemusta turvallisuus- ja toimipaikkakouluttajan tehtävistä, yleisimpien toimistosovellusten käyttötaitoa sekä viestiliikenteen ja sähköisten potilastietojärjestelmäsovellutusten hallitsemista.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan yli 450 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota.

Lisätietoja

https://www.lup.fi/fi-FI

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä antavat lisätietoja ensihoitomestarit Ari-Pekka Hokkanen, puh. 09 8162 8699 ja Mia Kuusisto, puh. 09 8162 8699.

Espoon kaupunki, Konsernihallinto, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos
Osoite: Palomiehentie 1, 02750 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.