Ensihoitaja/sairaanhoitaja, vaativa hoitotaso - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme ensihoitokeskukseen kevään ja kesän 2021 ajaksi ensihoidon osaajia. Tarjoamme haasteellista työtä hyvässä työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä.

Työskentely tapahtuu vaativan hoitotason ambulanssissa, joten etsimme valmiita ensihoitajia, joilla on aikaisempaa kokemusta hoitotason ensihoitotyöstä. Työntekijältä edellytetään työn vaatimia fyysisiä ominaisuuksia ja vähintään C1-luokan ajo-oikeutta. Sijoituspaikkana voi olla Eura, Kankaanpää, Pori tai Rauma.

Sairaanhoitajalta/ensihoitajalta edellytetään ensihoitajan (AMK) tutkintoa tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa tarkoitetun laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa, jonka lisäksi hoitotason ensihoitoon suuntautuvan, vähintään 30 opintopisteen opintokokonaisuuden suorittamista yhteistyössä sellaisen ammattikorkeakoulun kanssa, jossa on opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksen mukaisesti ensihoidon koulutusohjelma ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista laillistusta. Lisäksi edellytämme aikaisempaa kokemusta hoitotason ensihoitotyöstä.

Sijaisuuden aloituksesta ja kestosta sovitaan erikseen. Sijaisuudet täytetään heti sopivien sijaisten löydyttyä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry. Liitäthän hakemukseesi kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset.

Sähköiseen hakuun liittyvät tiedustelut:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

osastonhoitaja Ari Nikki,
puh. 044 707 7428,
osastonhoitaja Marika Ruohonen,
puh. 044 707 7429 tai
ylihoitaja Katriina Peltomaa,
puh. 044 707 7202

Ensihoidon ja päivystyksen vastuualue
Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.