Ensihoitajan (hoitotaso ja perustaso) lyhytaikaiset sijaisuudet - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Haemme PERUSTASON ja HOITOTASON ENSIHOITAJIA keikkatyöhön Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän Ensihoitokeskukseen.

Ensihoitajien työnaloituspisteet sijaitsevat Lahdessa, Heinolassa ja Orimattilassa ja työssäkäyntialueena on Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alue. Tuotamme itse kenttäjohtamistoiminnan, vaativan hoitotason yksiköt, EVA –yksiköt (ensihoidon vastaanottopalvelut) sekä hoito- ja perustason yksiköitä.

PERUSTASON ENSIHOITAJANA voi toimia terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on ensihoitoon suuntautuva koulutus. Lisäksi henkilöllä tulee olla voimassa perustason ensihoitajan hoitovelvoitteet. Myös ensihoitaja AMK -opiskelija, jolla on perustason ensihoidon koulutuskokonaisuus (160 op.) suoritettuna voi toimia sijaisena. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa C1-luokan ajokorttia.

HOITOTASON ENSIHOITAJAT toimivat hoitotason ensihoitoyksikön vastuullisena hoitajana vastaten ensihoitotehtäviin liittyvistä vaativista hoitotoimenpiteistä ja suonensisäisistä lääkityksistä. Hoitotason ensihoitajalta edellytämme ensihoitoasetuksen 340/2011 mukaisen kelpoisuuden siirtymäsäännökset huomioiden. Lisäksi henkilöllä tulee olla voimassa hoitotason hoitovelvoitteet ja voimassa oleva C1-luokan ajokortti.

Yhdessä teemme töitä asiakkaidemme ja potilaidemme hyvinvoinnin eteen. Teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Liity joukkoon!

Lisätietoja meistä löydät osoitteista www.akuutti24.fi ja www.phhyky.fi.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Hoitotyön palveluyksikkö
puh. 044 482 8338
virve.laine@phhyky.fi
Yhtymän rekrytointi
puh. 044 719 5018
rekrytointi@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ensihoito- ja päivystyskeskus, 7110 Ensihoitopalvelut
Osoite: Heinola, Lahti, Orimattila

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!