Skip to main content
test
Ensihoitomestari - Sosiaali- ja terveystoimiala

Ensihoidon ammattilainen - tervetuloa joukkoomme! Haemme Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen ensihoitoyksikköön ensihoitomestaria vakituiseen virkaan. Tehtävä sijoittuu ensihoitopalvelun materiaalihallinnan tiimiin.

Ensihoitomestarin tehtävänä on ohjata, kehittää ja ylläpitää ensihoidon viestiliikennettä ja suuronnettomuusvalmiutta. Ensihoitomestari johtaa omaan tehtäväkokonaisuuteen liittyviä projekteja ja tutkimuksia sekä vastaa prosessien ohjaamisesta. Tämän lisäksi ensihoitomestari toimii opettajana pelastaja- ja perehdytyskursseilla ja osallistuu ensihoitopalvelun vuotuiseen arviointiin, suunnitteluun sekä palvelutason määrittelyyn.

Ensihoitomestarina toimit myös päivystävänä ensihoidon kenttäjohtajana. Työaika on 40 h/viikko, joka jakaantuu toimistotyön ja päivystysvuorojen välillä.
Ensihoidon kenttäjohtajana johdat operatiivista ensihoidon kenttätoimintaa ja ihmisiä. Kykenet ja haluat rakentaa luontevasti yhteistyötä niin pelastuslaitoksen sisällä kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Toimit verkostoissa rakentavasti ja tuloksellisesti. Olet taitava ja innostunut ihmisten johtaja, ja sinulla on taito ennakoida tulevaisuuden muutoksia.

Kelpoisuusvaatimukset:

- Ensihoitaja AMK tai vastaava ensihoitoasetuksen (585/2017) mukainen terveydenhuollon ammattitutkinto
- Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito
- C1-luokan ajokortti
- Edellytämme työkokemusta ensihoidon esihenkilötehtävistä ja työskentelyä ensihoidon kenttäjohtajana operatiivisessa ensihoidon kenttäjohtoyksikössä viimeisen viiden vuoden sisällä
- Edellytämme HUS Helsingin ensihoitopalvelun hoitotason osaamisvaatimusten täyttymistä sekä vähintään viiden vuoden kokemusta hoitotason ensihoitotyöstä
- Edellytämme tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa

Eduksi katsomme: ensihoidon YAMK, ensihoidon Virve-viestiliikenteen asiantuntijuus, suuronnettomuusvalmiuden ylläpitäminen ja kehittäminen, projektijohtaminen, osaamisenhallinta ja opetustyö, tietotekninen osaaminen ja yleisempien toimistosovellusten käyttötaito, sähköisten potilastietojärjestelmäsovellusten hallitseminen.

Lisäksi luemme eduksi, jos henkilöllä on vankka osaaminen sähköisen raportointi- ja johtamisjärjestelmä Merlot Medin käytöstä ja kyky toimia henkilöstön teknisenä tukena.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisöämme. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat työn mielekkyys, lähijohtaminen ja työpaikan ilmapiiri.

Virka on vakinainen ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Ennen virkasuhteen alkamista sinun tulee toimittaa työterveyshuollon lausunto tehtävään soveltuvuudesta. Lisäksi virkaan valinnan ehtona ovat hyväksytty turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen henkilöturvallisuusselvitys ja huumausainetestaus.

Ensihoitomestarin työt alkavat 1.1.2024. Ennen virkasuhteeseen valitsemista hakija voidaan kutsua haastatteluun. Haastattelut toteutetaan 24.10.2023. Haastatteluun kutsutuille lähetetään erillinen kutsu.

Vaikuttaako tämä mielekkäältä ja motivoivalta tehtävältä? Jos kyllä, kuulemme mieluusti taustasi ja osaamisestasi. Jätäthän hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 4.10.2023 klo 16:00 sähköisen järjestelmän kautta. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä ja turvallista Helsinkiä!

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Pelastuslaitos, Pelastustoiminnan palvelut, Ensihoitoyksikkö
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTEPE-05-24-23
  • 1.1.2024
  • 3 491,53 €/kk + työehtosopimuslisät
  • 18.9.2023 - 4.10.2023 16:00
  • UusimaaHelsinkiKunta

Yhteystietomme

Kari Porthan, ensihoitopäällikkö
Puh. 050 3601203
Sähköposti: kari.porthan@hel.fi
Soittoaika 21.9. klo 13.00-14.30 ja 25.9. klo 8.30-10.00

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Pelastuslaitos, Pelastustoiminnan palvelut, Ensihoitoyksikkö

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla tuotamme vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Pelastuslaitoksella teemme merkityksellistä työtä tuomalla turvallisuutta ja auttamalla hädän hetkellä. Palvelemme pääkaupunkia ehkäisemällä onnettomuuksia, pelastamalla ihmisiä, omaisuutta ja ympäristöä sekä suojelemalla ja ohjeistamalla väestöä erilaisissa hätä- ja poikkeustilanteissa.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat työn mielekkyys, lähijohtaminen ja työpaikan ilmapiiri.

Seuraa meitä somessa @stadinbrankkari


Osoite: Agricolankatu 15, 00530 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat