Ensihoitopäällikkö, Ensihoitopalvelu - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme ENSIHOITOPÄÄLLIKKÖÄ Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ensihoitopalveluun!

Oletko ensihoidon rautainen ammattilainen? Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn Etelä-Pohjanmaalla, jos uskallat tarttua haasteisiin.

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri tuottaa ensihoitopalvelun omana toimintanaan koko maakunnan alueella. Ensihoitopalvelulla on maakunnassa 13 asemapaikkaa ja henkilöstöä noin 200.

Ensihoitopäällikkönä tehtäväsi on johtaa ja kehittää sairaanhoitopiirin alueen ensihoitopalvelua sekä toimia ensihoidon asiantuntijana yhdessä ensihoidon ylilääkärin kanssa. Vastaat omalta osaltasi ensihoitotyön laadusta ja sen kehittämisestä näyttöön perustuen.

Ensihoitopäällikkönä toimit ensihoitopalvelun asiantuntijana erilaisissa yhteistyöverkostoissa ja sidosryhmissä sekä viranomaisyhteistyössä ensihoidon asiantuntijana.

Edellytämme hyvää ensihoidon toimintaympäristön ja yhteistyöviranomaisten toiminnan tuntemusta sekä kokemusta kiireellisestä ensihoidosta. Myös lainsäädännön ja käytettävissä olevien järjestelmien tuntemus on edellytys viran hoitamiselle.

Arvostamme positiivista kehittämisotetta, sekä hyviä esimies-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Kelpoisuutena virkaan on terveydenhuollon laillistettu ammattitutkinto sekä ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai yliopistotason tutkinto ensihoidon johtamisen erikoistumisopinnoilla (30 op) täydennettynä. Lisäksi vaaditaan kokemusta ensihoidon kenttäjohtajana toimimisesta ja operatiivisesta johtamisesta. Viran hoitaminen vaatii voimassaolevan C1-ajokortin.

Osa hakijoista voidaan lähettää valintaprosessin yhteydessä henkilö-/soveltuvuusarviointiin. Virka täytetään 1.6.2021 alkaen.

Työehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä huumausainetestin tulos on esitettävä ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Huom. Hakuaikaa on jatkettu 15.4.2021 saakka.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 11.3.2021

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Ylihoitaja Päivi Taka
puh. 050 474 5249
paivi.taka(at)epshp.fi

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Ensihoitopalvelu
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat