Ensihoitopäällikön virka, Joensuu ( id3588) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN JA POHJOIS-KARJALAN PELASTUSLAITOKSEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita? Jos sisäinen rullaverhosi ei lähtenyt laskeutumaan, tämä tehtävä on juuri sinulle. Meillä on parhaat työntekijät ja ensihoidon kehittämisen meininki on palkittu useaan otteeseen valtakunnan tasolla. Emme ole mikään käpytehdas, ratsastamme ensihoidon aallon harjalla.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn iloisessa Itä-Suomessa. Pohjois-Karjalan pelastuslaitos on ketterä ja kehittyvä, 26 paloaseman kokonaisuus. Lähdemme vuosittain noin 44 000 kertaa auttamaan maakuntamme asukkaita. Meidän hommissa pääset kehittämään osaamistasi!

Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksella on haettavana ENSIHOITOPÄÄLLIKÖN virka, jonka ensimmäinen sijoituspaikka on Joensuun paloasema. Tarvittaessa voit työskennellä myös muilta paloasemilta käsin sekä etätyötä hyödyntäen.

Ensihoitopäällikkönä olet keskeinen osa pelastuslaitoksen vastuullista johtoa ja osallistut johtotiimin jäsenenä strategisten asioiden suunnitteluun, valmisteluun ja toimeenpanoon. Tehtävänäsi on johtaa ja kehittää ensihoitopalveluita kokonaisvaltaisesti ja tulosvastuullisesti sekä toimia ensihoidon tulosyksikön päällikkönä pelastuslaitos-liikelaitoksen toimintasäännön mukaisesti.

Ensihoitopäällikkönä vastaat ensihoitopalvelujen tuottamisesta ja kehittämisestä, toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta, operatiiviseen toimintaan liittyvästä yhteistyöstä sekä toiminnasta raportoinnista pelastusjohtajalle ja ensihoitopalvelun järjestäjälle. Lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu esimiestehtäviä. Osallistut tarvittaessa myös operatiiviseen toimintaan.

Kelpoisuusehtona ensihoitopäällikön virkaan on Ensihoitopalveluista annetun sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen (340/2011) 10.3 §:n mukainen ensihoidon kenttäjohtajan kelpoisuus.

Lisäksi edellytämme työkokemusta ensihoidon hallinnollisista tehtävistä sekä johtamisosaamista. Arvostamme myös positiivista kehittämisotetta, sekä hyviä esimies-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Osa hakijoista voidaan lähettää valintaprosessin yhteydessä henkilö-/soveltuvuusarviointiin.

Virka täytetään sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan KVTES:n mukaista toimistotyöaikaa. Ensihoitopäällikön palkkaus määräytyy pelastuslaitoksessa noudattavan vastuualuepäälliköiden palkkauksen mukaisella tavalla, jonka perusteella tehtäväkohtainen palkka on 4033 euroa/kk. Lisäksi voidaan maksaa harkinnanvaraista henkilökohtaiseen työsuoritukseen ja osaamiseen perustuvaa henkilökohtaista lisää, jonka arviointi tehdään myöhemmin.

Virka täytetään 1.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virkasuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa sekä annettava suostumus turvallisuusselvityslain (726/2014) 19 §:n tarkoittaman perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekemiseen. Olemme savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa pelastusjohtaja Markus Viitaniemi puh. 050 511 8342.

Jätä sähköinen hakemus 30.9.2020 mennessä.

Joensuussa 7.9.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan pelastuslaitos-liikelaitos tuottaa pelastustoimen ja ensihoidon palvelut osana Siun sotea, Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymää. Yhtymä järjestää palveluja 13 kunnan alueella. Alueella asuu noin 160 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7 800 työntekijää. Pelastuslaitos turvaa maakunnan asukkaiden arkea inhimillisesti, ammatillisesti ja luotettavasti.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3588
  • 7.9.2020 - 30.9.2020 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

pelastusjohtaja Markus Viitaniemi puh. 050 511 8342.

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!