Erikoisammattimies - Jyväskylän kaupunki

Erikoisammattimies - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee liikuntapalveluihin erikoisammattimiestä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 18.3.2019 - 17.3.2021.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän liikuntakiinteistöjen huollon parissa, jossa työskennellään osana ammattitaitoista ja aktiivista tiimiä. Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen tehtävänä on tarjota kuntalaisille edellytykset liikkumiselle ja liikunnan harrastamiselle huolehtimalla liikuntaolosuhteiden ylläpitämisestä sekä terveyttä ja hyvinvointia edistäviä liikuntapalveluja järjestämisestä eri-ikäisille. Liikuntapalvelut on 140 työntekijän vireä ja moniammatillinen työyhteisö.

Tehtävässä toimitaan osana liikuntapalvelujen kiinteistöhuollon tiimiä. Tiimi vastaa liikuntapalvelujen hallinnoimien liikuntakiinteistöjen teknisten laitteiden seurannasta, huollosta, huollon suunnittelusta ja kunnossapidosta sekä liikuntalaitosten energiankäytön seurannasta. Erityisosaamista tehtävässä edellytetään etenkin uimahallien vedenkäsittelylaitteiston sekä jäähallien kylmälaitteiston käytön seurannasta ja huollosta. Tehtävään sisältyy lisäksi erilaisten teknisten laitteiden hallintaa sekä koneiden pienkorjaustehtäviä.

Työtehtävässä tulee ymmärtää liikuntakiinteistöjen taloteknisten laitteiden toiminnan erityispiirteitä sekä eri olosuhteiden vaikutusmekanismeja liikuntalaitosten toimintaan. Tehtävässä tulee osata käsitellä turvallisesti liikuntapaikoissa käytössä olevia kemikaaleja sekä tuntea kemikaaleja koskevat määräykset.

Koulutusvaatimuksena on kiinteistöhoidon tai talotekniikan ammatillinen koulutus tai muu soveltuva tekninen koulutus. Tehtävässä edellytetään teknisten töiden suorittamisessa vaadittavia lupia, kuten työturvallisuuskorttia, tulityökorttia sekä eduksi luetaan uima-allasveden vesityökortin suorittaminen. Tehtävän suorittamisessa ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työntekijältä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 18.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Palveluesimies Esa Naukkarinen, puh. 050 526 0484 ja olosuhdepäällikkö Jouni Arnberg, puh. 050 65 382 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Liikuntapalvelut
Osoite: Jyväskylä

140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan