Erikoisammattimies, sähkö- ja automaatioalalle - Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme sähköalan erikoisammattimiestä toistaiseksi voimassaolevaan tehtävään 1.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Erikoisammattimies vastaa sähköalan hankintojen kilpailutuksesta ja materiaalien hankinnoista, laitteiden huollosta ja kunnossapidosta sekä toimii opettajan työparina opetustilanteissa sekä opiskelijoiden ohjaajana mm. Luksian työmailla.

Edellytämme sähköalan perustutkinnon koulutusta ja sähköalalla hankittua vähintään 5 vuoden työkokemusta. Arvostamme alan monipuolista kokemusta sekä ammatillisen koulutuksen ja nuorten ohjaamisen kokemusta, sähkötöiden johtajan pätevyyttä ja C-ajokorttia. Arvostamme myös hyviä sähköalan työelämäyhteyksiä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti.
Ennen tehtävän aloittamista työntekijän tulee toimittaa hyväksyttävä terveydentilaa koskeva selvitys (lääkärintodistus) sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote (alle 3 kuukautta vanha). Koeaika on 4 kuukautta.

Tehtävä on sijoitettu Luksian Vihdin Nummelan Ojakkalantien toimipisteeseen.

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Katja Mattila-Laine. p. 044 369 7248
7.12.2020 klo 16:00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.luksia.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Katja Mattila-Laine. p. 044 - 369 7248

Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Teknologia-toimiala Koulutuspalvelut
Osoite: Ojakkalantie 2, 03100 Nummela

Luksia on menestyvä osaamisen ammattilainen, joka tarjoaa ammatillista koulutusta ja edistää osaamista. Koulutuskuntayhtymässä työskentelee noin 350 eri alojen ammattilaista ja opiskelijoita on vuosittain noin 3500.

Toimipisteemme sijaitsevat Lohjalla ja Vihdin Nummelassa sekä Espoossa ja Kirkkonummella.