Erikoishammaslääkäri, oikomishoito - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin suun terveydenhuollossa on haettavana OIKOMISHOIDON ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRIN tehtävä.

Erikoishammaslääkärinä toimit moniammatillisen tiimisi vetäjänä. Työyhteisösi on Oulun kaupungin suun erikoishoidon yksikkö, jossa tukenasi on kaikkien hammaslääketieteen erikoisalojen ammattilaiset.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistetun oikomishoidon erikoishammaslääkärin pätevyys. Tehtävään edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsotaan aktiivinen työote sekä muutosvalmius ja kiinnostus tiimityön kehittämiseen.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan.

Palkkaus määräytyy voimassa olevan kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen hinnoittelukoodin liite 2 L2TH5100 mukaan.

Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/1232/2020. Hakemukset on toimitettava 30.11.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Päivi Harju, p. 044 703 6422, paivi.b.harju@ouka.fi ja palveluesimies Tiina Kainulainen, p. 044 703 6398, tiina.kainulainen@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Suun terveydenhuollon palvelut
Osoite: Aapistie 3, 90220 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.