Erikoishammaslääkäri /Suun terveydenhuolto - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin suun terveydenhuolto tuottaa monipuolisia perus- ja erikoishoidon palveluja Tampereen ja Oriveden yhteistoiminta-alueelle.

Haemme erikoishammaslääkäriä kliiniseen erikoishammashoitoon, painotusalueena protetiikka. Erikoishammaslääkärin vastuualueena on hoidon toteutusta moniammatillisessa tiimissä pääasiassa Tampereen kaupungin Suupolilla. Tehtävään sisältyy erikoistuvien hammaslääkärien ohjausta sekä peruskoulutettujen hammaslääkäreiden ja suuhygienistien konsultointia.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistettu hammaslääkäri, erikoishammaslääkärin tutkinto kliinisen hammashoidon erikoisalalta sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Arvostamme kehittämisosaamista ja hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylihammaslääkäri Suvi Korri, puh. 040 639 7264, etunimi.sukunimi@tampere.fi..

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Hakuaika päättyy 28.9.2020. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Ylihammaslääkäri Suvi Korri, puh. 040 639 7264, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Suun terveydenhuolto
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!