Erikoishammaslääkäri - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Työtehtävänä on oikomishoidon suunnittelu ja toteutus osana oikomistiimiä. Tiimissä toteutetaan laaja-alaista työnjakoa. Tehtävään kuuluu myös toiminnan kehittäminen oikomistiimin jäsenenä. Tehtävään voi sisältyä myös ohjaus- ja konsultaatiotehtäviä, joskin pääpaino on kliinisessä potilastyössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on erikoishammaslääkärin oikeus tehtävään soveltuvalla hammaslääketieteen erikoisalalla (oikomishoito).

Edellytämme Suomessa laillistettua hammaslääketieteen lisensiaattia.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä vaaditaan hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Eduksi luetaan hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyys sekä tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn Turun kaupungin suun terveydenhuollon oikomistiimissä. Tiimin jäsenenä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oikomishoidon prosessin kehittämiseen. Lisäksi työ antaa mahdollisuudet kehittää omaa ammattitaitoa ja osaamista. Oikomishoidon erikoishammaslääkäripalvelut on keskitetty pääosin Keskushammashoitolaan.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Anita Herpola, oikomishoidosta vastaava hammaslääkäri
anita.herpola@turku.fi
p 040 584 8665
Marina Merne-Grafström, jyhml
marina.merne-grafstrom@turku.fi
p 040 481 1047
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto, Erikoishammashoitopalvelut
Osoite: Luolavuorentie 2, 20700 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 12 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.