Erikoiskirjastovirkailija - Sipoon kunta

Erikoiskirjastovirkailija - Sipoon kunta

Sipoon kunnankirjasto on dynaaminen kirjasto kasvavassa kunnassa. Kirjastolla on kaksi toimipistettä: Sipoon pääkirjasto Nikkilässä ja Söderkullan lähikirjasto. Sipoon kunnankirjasto kuuluu Helle-kirjastokimppaan yhdessä 12 muun kunnan kirjastojen kanssa. Puolet Sipoon kunnankirjaston lainoista koostuvat lasten ja nuorten aineistosta, panostamme erityisesti tähän asiakasryhmään.

Haemme nyt ERIKOISKIRJASTOVIRKAILIJAA Sipoon kunnankirjastoon 3.6.2019 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Haemme sinua, joka haluat tulla mukaan kehittämään lasten- ja nuortenkirjastotyötämme sekä vastaamaan sen ruotsinkielisestä osiosta yhdessä työparin kanssa. Työtehtäviisi kuuluu yhteistyö koulujen ja päiväkotien kanssa - painopisteenä ruotsinkielinen toiminta: koulu- ja päiväkotiryhmien opastaminen, mediakasvatus, kirjavinkkaus, satutunnit ym. Arvostamme, jos pystyt myös vetämään avoimia loruleikkiryhmiä tai muita sanataideryhmiä lapsille sekä yhdessä tuottajamme kanssa suunnittelemaan erilaisia tapahtumia lapsiperheille ja nuorille.

Tehtäviisi kuuluu myös asiakaspalvelua, aineiston valintaa ja muita kirjaston työtehtäviä. Teemme kaksivuorotyötä, pääkirjastomme on auki myös lauantaisin. Toivomme, että olet kiinnostunut digitaalisista palveluista ja että olet hyvä kommunikoimaan, myös verkossa.

Sipoossa kiertää Porvoon kirjastoauto. Tehtäviisi kuuluu myös kirjastoautopalvelun kehittäminen ja asiakaspalvelu kirjastoautossa. Keskeisiä kirjastoauton asiakkaita Sipoossa ovat ruotsinkieliset päiväkodit ja koulut.
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen perustutkinto. Kirjastoalan opinnot ja työkokemus katsotaan eduksi. Edellytämme molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja laskemme muun kielitaidon eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti ja koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 24.5.2019 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat kirjastopalvelupäällikkö Lea Kuusirati, lea.kuusirati@sipoo.fi puh. 0504433 635 tai kulttuuri- ja vapaa-aikapäällikkö Anne Laitinen anne.laitinen@sipoo.fi, 0505485 682.

Sivistysosasto, Kulttuuri- ja vapaa-ajan palvelut, Kirjastopalvelut
Osoite: Iso Kylätie 18, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Tutustu työnantajaan