Skip to main content
test
Erikoiskirjastovirkailija - Lopen kunta

Lopen kirjasto hakee erikoiskirjastovirkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen pääkirjastoon.

Erikoiskirjastovirkailijana toimenkuvaasi kuuluu lapsille ja nuorille suunnatun toiminnan ja tapahtumien kehittäminen, mediakasvatus sekä mediapalvelujen sisältöjen ja tarjonnan kehittäminen. Sinulta löytyy uskallusta ja osaamista heittäytyä vetämään kirjavinkkaushetkeä, lukemaan satuja ja järjestämään pelitapahtumaa. Erikoiskirjastovirkailijana tehtäviisi kuuluu päivittäinen asiakaspalvelutyö ja asiakkaiden opastaminen sekä yhteistyö kunnan varhaiskasvatuksen, nuorisopalvelun ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää monipuolisia vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä tietoteknistä osaamista. Arvostamme luovuutta, kokemusta lasten- ja nuortenkirjastotyöstä sekä intoa toiminnan kehittämiseen. Kouluyhteistyön hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35 opintoviikon) laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2447,23€ euroa/kk.

Työaika on 36,25 h viikossa. Työ sisältää säännöllistä ilta- ja lauantaityötä.

Tehtävä täytetään 1.11.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään tekemään 22.9.2023 klo 16 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätietoja

http://loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastotoimenjohtaja Mirka Riento 050 500 3421, mirka.riento@loppi.fi

Lisätietoja

Lopen kunta, kirjastotoimi

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, vajaan 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on n. 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.


Osoite: Kauppatie 3, 12700 Loppi
Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat