Erikoislääkäri (2), Radiologia - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Seinäjoen keskussairaalassa on haettavana kaksi (2) radiologian erikoislääkärin virkaa.

Yksikkömme tarjoaa kehitysmyönteisen työympäristön, jossa työskentelee virassa tällä hetkellä 14 radiologian erikoislääkäriä. Joukkomme on täydentynyt viime vuonna myös uudella erikoislääkärillä ja etsimme työpaikallemme vielä lisää monipuolisesta keskussairaalatyöstä kiinnostuneita kollegoita. Erikoislääkärin työnkuva pyritään sovittamaan yksikön tarpeisiin yksilöllisesti ja työntekijää kuunnellen.

Laitteistomme on ajanmukainen ja rakenteilla on kokonaan uudet röntgentilat. Tietojärjestelmämme toimivat hyvin maakunnallisesti ja niiden kehittäminen on jatkuvaa hyvässä yhteistyössä tietohallinnon kanssa. Koulutamme myös erikoistuvia lääkäreitä aktiivisesti.

Seinäjoki on kasvava maakuntakeskus, josta on nopeat liikenneyhteydet sekä Etelä- että Pohjois-Suomeen. Alueella on hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet.

Kelpoisuusehtona erikoislääkärin virkaan on radiologian erikoislääkärin oikeudet.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n ja paikallisen lääkärisopimuksen mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Huom! Hakuaikaa jatkettu 7.5. -10.6.2021.

Seinäjoki 9.4.2021

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vt.ylilääkäri Pasi Ruuttila
puh. 06 - 415 3944 tai 06 - 415 4111 (keskus)
pasi.ruuttila(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Radiologia

Radiologian yksikön muodostavat Seinäjoen keskussairaalan yksikkö sekä Kauhavan, Alajärven ja Lapuan terveyskeskusten röntgenit. Seinäjoen keskussairaalassa on Keskusröntgen C-osassa ja päivystävä Y-röntgen on yhteispäivystyskeskuksessa Y-talossa. Seinäjoen terveyskeskuksen tutkimukset tehdään Seinäjoen keskussairaalan yksikössä.

Seinäjoen keskussairaalan yksikölle on suunnittelussa uudet modernit kuvantamistilat, johon koko radiologian yksikkö sijoittuu. Laitekantamme on modernia. Meillä on säännölliset viikoittaiset radiologiset etäkoulutusyhteydet TAYS ja HUS Kuvantamisen kanssa. Suurin osa radiologin viroista on jo täynnä, vain muutamaan virkaan tarvitaan vielä radiologi. Meillä on myös useita radiologiaan erikoistuvia lääkäreitä jatkuvasti koulutuksessa ja suhtaudumme muutoinkin myönteisesti koulutuksiin ja kehittämiseen. Pyrimme myös rakentamaan radiologisiin subspesialiteetteihin perehtyneitä tiimejä radiologeista eli keskussairaalassamme pystyy myös syventymään useisiin radiologian osa-alueisiin (esim. neuroradiologia, rintaradiologia, toimenpideradiologia, muskuloskeletaaliradiologia ja vatsaradiologia). Erikoislääkärin työnkuva pyritään sovittamaan yksikön tarpeisiin yksilöllisesti ja työntekijää kuunnellen. Tervetuloa meille töihin!


Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat