Erikoislääkäri (2), virka, syöpätaudit, OYS

Hakuaika päättyy  19.6.2024 14:30

Haemme kahta (2) syöpätautien erikoislääkäriä virkaan Oulun yliopistollisen sairaalan Syöpähoitokeskukseen.

Kaikkien virkojen toimenkuvaan kuuluu potilastyön lisäksi yhteistyö muiden yksiköiden ja erikoisalojen kanssa, sekä osallistuminen oman yksikön jatkuvaan kehittämiseen. Erikoistuvien lääkäreiden kouluttaminen ja ohjaaminen on osana toimenkuvaa. Virkoihin sisältyy päivystysvelvollisuus.

Arvostamme monipuolista kokemusta ja osaamista syöpäpotilaan hoidossa, sekä kiinnostusta toiminnan kehittämiseen. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä moniammatillisessa työyhteisössä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkoihin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/994 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Virkaan soveltuva erikoisala on syöpätautien erikoisala.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa onkologian lääkäri, vastuuyksikköpäällikkö Henni Helppi, p. 050 417 4792. Sähköposti: henni.helppi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan