Erikoislääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 17.4.2020 klo 15.00 mennessä

ERIKOISLÄÄKÄRIN VIRANSIJAISUUS (A-klinikka)

ajalle 1.5.2020-31.12.2020.

A-klinikan erikoislääkäri työskentelee moniammatillisessa tiimissä ensisijaisesti päihdepalvelujen poliklinikalla. A-klinikka sijaitsee Valtakadun 11 kiinteistössä ja korvaushoitoyksikkö (KOHO) Pohjolankatu 2:ssa. Lapin sairaanhoitopiirissä on hyvät koulutusmahdollisuudet ja yhteistyö eri klinikoiden kesken sujuvaa. Työskentelyilmapiiri on hyvä ja kehittämismyönteinen.

Rovaniemi ja Lappi tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet harrastaa kulttuuria ja liikuntaa. Puhdas lumi, yötön yö, tunturit ja joet edustavat Suomen eksotiikkaa parhaimmillaan.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Erikoislääkärin sijaisuuteen valittava henkilö voi olla psykiatrian tai yleislääketieteen erikoislääkäri, erikoistumassa oleva tai vielä erikoistumisalaa miettivä laillistettu lääkäri. Sijaisuus on hyvä mahdollisuus tehdä myös erikoistumispalvelua. Eduksi luemme kokemuksen päihdetyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) perusteella. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat A-klinikan vs. ylilääkäri Ilkka Kujala, 040 820 8728, ilkka.kujala@lshp.fi ja vs. vastaava ylilääkäri Antti Alaräisänen, 040 653 8705, antti.alaraisanen@lshp.fi.


Rovaniemellä 10.3.2020

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

A-klinikan vs. ylilääkäri Ilkka Kujala, 040 820 8728, ilkka.kujala@lshp.fi ja vs. vastaava ylilääkäri Antti Alaräisänen, 040 653 8705, antti.alaraisanen@lshp.fi.

Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Päihdepalvelut
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!