Salon kaupungin terveyspalveluissa on haettavana

terveyskeskussairaalan erikoislääkärin virka


Etsimme Salon Terveyspalveluihin

Erikoislääkäriä Salon terveyskeskussairaalan vuodeosastoille

Viran pätevyysvaatimuksena on erikoislääkärin tutkinto soveltuvalla erikoisalalla (geriatria, neurologia, sisätaudit, yleislääketiede).

Erikoislääkärin työnkuva voidaan soveltaa erikoisalatutkintoon sopivaksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia toimia moniammatillisessa ryhmässä. Päivystystyötä on vain viikonloppuna päiväpäivystyksenä osastokierron muodossa n. kerran kuukaudessa.

Palkkaus on kilpailukykyinen. Virkasuhteen ehdot perustuvat kunnalliseen Lääkäreiden virkaehtosopimukseen (LS).

Virka täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Virka täytetään sopimuksen mukaan.

Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoja antaa terveyskeskussairaalan ylilääkäri Markku Oksman, markku.oksman@salo.fi (044 7723703).

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain on: 365818

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki/kirjaamo, PL 77,
24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus/erikoislääkäri. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika 31.5.-27.06.2021 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Markku Oksman, 0447723703, markku.oksman@salo.fi

Lisätietoja

SALON KAUPUNKI

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat