Erikoislääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 30.7.2021 klo 15.00 mennessä

ERIKOISLÄÄKÄRIN VIRKA (gastrokirurgia)

Kirurgian klinikassamme on yhteensä kuusi gastrokirurgin virkaa.

Sairaalaamme uudet leikkaussalit otetaan käyttöön maaliskuussa 2022 ja teho-osaston uudet tilat syksyllä 2022.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Odotamme sinulta hyvää yhteistyökykyä sekä riittävää kokemusta erikoislääkärinä. Työhön kuuluu päivystysvelvollisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) perusteella. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonylilääkäri Ilpo Typpö, 040 671 5674 ja tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213. Sähköpostitse ilpo.typpo@lshp.fi ja katja.hameenoja@lshp.fi.


Rovaniemellä 1.7.2021

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonylilääkäri Ilpo Typpö, 040 671 5674 ja tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213. Sähköpostitse ilpo.typpo@lshp.fi ja katja.hameenoja@lshp.fi.

Lisätietoja

Operatiivinen hoito, Kirurgian yhteiskustannus

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat