Erikoislääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 31.10.2021 klo 15.00 mennessä

ERIKOISLÄÄKÄRIN VIRANSIJAISUUS (anestesiologia)

Ensilumilta keväthangille

Pakkaa sukset ja monot mukaasi ja tule nauttimaan Pohjois-Suomen ensilumesta kaamoksesta ja auringon kimalluksesta keväthangilla.

Lapin keskussairaalassa anestesia- ja leikkausosastolla on tarjolla anestesialääkärin sijaisuus kutakuinkin lokakuun alusta lumien sulamiseen (toukokuun loppuun). Sijaisuutta on mahdollisuus jatkaa syksyyn ja seuraavaan talveen/kevääseen. Monimuotoisen työnkuvan (10 leikkaussalia, 8- paikkainen teho-osasto, aktiivi- ja takapäivystys) lisäksi pääset nauttimaan mainioista ulkoilumahdollisuuksista: maastohiihto, laskettelu, back-country skiing Lapin tuntureilta aina Pohjois-Norjan vuorille asti.

Kiinnostuitko? Tarkempaa tietoa työnkuvasta, sijaisuuden ajankohdasta ja palkkauksesta saat anestesiaylilääkäriltä tai tulosalueen johtajalta (yhteystiedot alla). Lapissa voit toteuttaa intohimojasi, olivatpa ne pyöräily, kalastus, metsästys tai ylipäätään luonnossa liikkuminen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) perusteella. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat ylilääkäri, tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213 ja ylilääkäri Pirjo Ravaska, 040 845 5570. Sähköpostitse katja.hameenoja@lshp.fi tai pirjo.ravaska@lshp.fi.


Rovaniemellä 27.8.2021

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri, tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213, katja.hameenoja@lshp.fi sekä ylilääkäri Pirjo Ravaska, 040 845 5570, pirjo.ravaska@lshp.fi.

Lisätietoja

Operatiivinen tulosalue

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat