Skip to main content
test
Erikoislääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 16.9.2022 klo 15.00 mennessä

ERIKOISLÄÄKÄRIN VIRKA (kardiologia)

Lapin keskussairaala on laajan päivystyksen sairaala Rovaniemellä.

Lapin keskussairaalassa on korkean laatuinen invasiivinen kardiologinen yksikkö. Saamme toisen sydäntoimenpideyksikön tulevaan uuteen kuumaan sairaalaan. Meillä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työkuvaan. Kardiologia on osa sisätautien klinikkaa, jossa on edustettuna kaikki suppeat erikoisalat.

Rovaniemi on dynaaminen yliopisto- ja turistikaupunki sekä hallintokeskus. Ulkoilu- ja urheiluharrastus mahdollisuudet ovat erinomaiset, kulttuuritarjonta on monipuolista. Rovaniemellä koet kaikki neljä vuodenaikaa. Liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ovat nopeat ja toimivat.

Viran kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Eduksi katsomme kokemuksen erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) perusteella. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja antavat professori, ylilääkäri Seppo Lehto, 040 619 6600 ja osastonylilääkäri Annika Olli 040 758 8827, Sähköpostitse seppo.lehto@lshp.fi ja annika.olli@lshp.fi.


Rovaniemellä 16.6.2022

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Professori, ylilääkäri Seppo Lehto, 040 619 6600 ja osastonylilääkäri Annika Olli 040 758 8827, Sähköpostitse seppo.lehto@lshp.fi ja annika.olli@lshp.fi.

Lisätietoja

Medisiinisen hoidon tulosalue, Sisätautien poliklinikka

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat