Skip to main content
test
Erikoislääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 30.9.2022 klo 15.00 mennessä

ERIKOISLÄÄKÄRIN VIRKA (lastentaudit)

Lapin keskussairaalan, "Pohjoisen päivystävän sairaalan", lastentautien yksikössä on avoinna erikoislääkärin virka. Sairaala palvelee noin 120 000 hengen sairaanhoitopiiriä sekä kolmea miljoonaa vuosittaista turistia.

Suomen toisena lastensairaalana aloittanut yksikkömme jatkaa innovatiivisten perinteiden hengessä. Kehitys- ja opetusmyönteisyys on meille tärkeä asia. Tuemme ammatillista kehittymistäsi koulutuksin ja työssä jaksamista halutessasi työnohjauksella. Tule mukaan vahvistamaan joukkoamme! Lastentautien tulosyksikössä on yhdeksän lastentautien ja kaksi lastenneurologian erikoislääkärin virkaa.

Vilkkaana yliopistokaupunkina keskellä Lapin upeaa luontoa Rovaniemi tarjoaa sekä hyvät koulutus- ja opiskelumahdollisuudet että monipuoliset harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet kaikille perheenjäsenille. Ilmapiiri on lappilaiseen tapaan mukavan rento lisäten viihtyvyyttä niin työssä kuin vapaallakin.

Viran kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) perusteella. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen tehtävän hoidon aloittamista. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja antavat ylilääkäri Antti Härmä, 040 623 7620 tai tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213. Sähköpostitse antti.harma@lshp.fi tai katja.hameenoja@lshp.fi.


Rovaniemellä 2.9.2022

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Antti Härmä, 040 623 7620 tai tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213. Sähköpostitse antti.harma@lshp.fi tai katja.hameenoja@lshp.fi.

Lisätietoja

Operatiivisen hoidon tulosalue, Lastentautien yksikkö

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat