Skip to main content
test
Erikoislääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 13.12.2022 klo 15.00 mennessä


ERIKOISLÄÄKÄRIN VIRKA (urologia)


Kyllästyttääkö loskassa tarpominen ja heikosti toimivat tietojärjestelmät? Pakkaa reppusi ja suuntaa Rovaniemelle! Sairaalamme sijaitsee Ounasvaaran juurella upeiden ulkoilumaastojen vieressä lähellä kaupungin keskustaa. Meillä on joustavasti mahdollisuus myös osa-aikaiseen työhön. Lapin hienoimmat tunturit ovat vain parin tunnin matkan päässä Rovaniemeltä tarjoten vapaa-ajalle hienoja mahdollisuuksia.

Urologian klinikassamme on osastonylilääkärin viran lisäksi 2 erikoislääkärin virkaa. Sairaalaamme uudet leikkaussalit ja teho-osaston uudet tilat otetaan käyttöön vuoden 2022 aikana. Rovaniemellä on erinomainen erikoislääkäritilanne kirurgian aloilla. Täällä saat varmasti kollegoilta tarvittaessa tukea.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Odotamme sinulta hyvää yhteistyökykyä sekä riittävää kokemusta erikoislääkärinä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) perusteella. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonylilääkäri Matti Säily, 040 653 2394 ja tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213. Sähköpostitse matti.saily@lshp.fi ja katja.hameenoja@lshp.fi.


Rovaniemellä 12.10.2022

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonylilääkäri Matti Säily, 040 653 2394 ja tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213. Sähköpostitse matti.saily@lshp.fi ja katja.hameenoja@lshp.fi.

Lisätietoja

Operatiivinen hoito, Kirurgia

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat