Skip to main content
test
Erikoislääkäri: akuuttilääketiede, Joensuu (id6649) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN!

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 161 774 asukkaallemme.

Siun sotessa on haettavana 9.10.2022mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN virka, akuuttilääketiede

Sairaalamme sijaitsee luonnonkauniissa yliopistokaupungissa Joensuussa. Sairaalaamme valmistui helmikuussa 2020 uudet ja modernit tilat yhteispäivystykselle.

Haemme Pohjois-Karjalan keskussairaalaan akuuttilääketieteen erikoislääkäriä tai lääkäriä, jonka erikoisala soveltuu yhteispäivystykseen. Lääkäri työskentelee yhteispäivystyksessä, ensisijaisina työtehtävinä operatiivinen ja konservatiivinen linja sekä päivystysosasto. Erikoislääkärinä hoidat myös päivystykseen saapuvat kriittisesti sairaat potilaat ja pääset työskentelemään tehovalvonnassa. Työnkuvaasi ja työaikaasi voidaan muokata toivomustesi mukaan ja moni asia on neuvoteltavissa. Akuuttilääketieteen erikoislääkärillä on käytettävissä hyvät sisäiset konsultaatiomahdollisuudet. Tukena on yhteen hiileen puhaltava työyhteisömme. Sairaala tarjoaa hyvät mahdollisuudet jatkokoulutukseen ja tieteelliseen tutkimustyöhön. Tarjoamme työn kehityksen kärjessä.

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys. Mikäli erikoislääkäreitä ei hakijoissa ole, voidaan virkaan valita määräaikaisesti muu laillistettu lääkäri.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä.

Kysy lisätietoja: osastonylilääkäri Heljä Vänni helja.vanni@siunsote.fi 013 330 4054 tai palvelupäällikkö, ylilääkäri Terhi Savolainen terhi.savolainen@siunsote.fi 013 330 3813

Virkaan haetaan sähköisesti.

Joensuussa 19.9.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6649
  • 19.9.2022 - 9.10.2022 23:59
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat