Tule meille lääkäriksi Akuuttiosastolle!

Kuopion yliopistollisessa sairaalan Palvelukeskus Akuutissa on haettavana erikoislääkärin viransijaisuus Akuuttiosastolla 1.6.2021-31.12.2022 välille.

Palvelukeskus Akuutti on yksi KYSin kuudesta palvelukeskuksesta. Akuutti vastaa maakunnan ensihoitopalveluista, erityisvastuualueen ensihoitokeskuksen palveluista, maakunnan laajan ja yliopistollisen sairaalan päivystyspoliklinikan sekä kahden osaston toiminnasta.

Akuuttiosasto tarjoaa lyhytaikaista hoitoa äkillisesti sairastuneille yleislääketieteen potilaille. 18-paikkaisella osastolla keskitytään akuutteihin ongelmiin ja noudatetaan nopean kotiuttamisen ja kuntouttavan hoitotyön periaatteita. Voit katsoa lisää oheisesta linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=Y5mzBWoFEqM

Olisiko tämä työ sinua varten?

Erikoislääkärin tehtäviin kuuluu kliininen työ sekä erikoistuvien lääkäreiden koulutus. Lisäksi KYS toimii opetussairaalana. Etsimme erikoislääkäriä, jolla olisi kokemusta päivystysluonteisella osastolla työskentelystä, hyvät yhteistyötaidot, potilaslähtöinen ja tavoitteellinen lähtökohta päivystyspotilaiden lyhyeen hoitoaikaan sekä halu kehittää osaston toimintaa.

Kelpoisuusvaatimuksena erikoislääkärin virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus ja lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys akuuttilääketieteen, sisätautien, yleislääketieteen tai geriatrian erikoisalalla.

Tarjoamme erinomaisen moniammatillisen ja tavoiteorientoituneen työyhteisön, hyvät konsultaatiomahdollisuudet sekä vahvasti eteenpäin katsovan ja uudistushakuisen KYSin Palvelukeskus Akuutin tuen.

Viransijaisuuteen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy lääkäreiden kunnallisen virkaehtosopimuksen mukaan. Tehtävää täytettäessä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa erikoislääkäri, palvelulinjajohtaja Mira Pitkälä, puh. 044 717 9606 sekä osaamiskeskusjohtaja Tero Martikainen, puh. 044 717 5045. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!