Skip to main content
test
Erikoislääkäri, avokuntoutus - Espoon kaupunki

Erikoislääkärin vakinainen virka Espoon avokuntoutuksessa

Tule meille kuntoutuslääkäriksi! Pitkäaikainen fysiatrimme on siirtymässä uusiin haasteisiin ja meiltä vapautuu kuntoutuslääkärin virka.
Yksikössämme tehdään pääasiassa kuntoutussuunnitelmia Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta varten aikuisille vaikeavammaisille kuntoutujille sekä kehitysvammaisille aikuisille ja lapsille. Kahdessa muussa virassamme on lastenneurologian erikoislääkäri sekä kokenut neurologian ja foniatrian erikoislääkäri. Moniammatillisessa kuntoutustiimissämme toimii lisäksi kuntoutussuunnittelijoita, fysio-, toiminta- ja puheterapeutteja, neuropsykologi, psykologi, seksuaaliterapeutti ja sairaanhoitajia.

Lääkäreiden toimenkuvat ovat räätälöitävissä toiveiden ja viranhaltijoiden ammattiprofiilin mukaan. Tämänhetkinen tarpeemme on pääasiallisesti aikuisia sekä kehitysvammaisia että vaativan kuntoutuksen asiakkaita hoitavalle lääkärille. Mahdollisia erikoisaloja ovat esimerkiksi fysiatria, psykiatria, yleislääketiede, neurologia tai lastenneurologia, mutta erikoisalaa oleellisempaa on kiinnostus perehtyä vaativaan kuntoutukseen.

Päivystysvelvoitetta ei ole ja lomat voi pitää parhaaseen aikaan kesällä ja joulunpyhinä, kun toimintomme ovat suljettuna. Osa-aikaisesta työnkuvasta on mahdollista sopia. SOTE-uudistuksen myötä asiakaskuntamme ja palvelumme tulevat laajenemaan Länsi-Uudellemaalle.

Työaika: 38,25 h / vko, lääkärisopimuksen mukaan

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, työ sisältää runsaasti lausuntojen laatimista suomen kielellä.

Arvostamme kokemusta kuntoutuksesta ja moniammatillisesta yhteistyöstä sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm.lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa ylilääkäri Sari Rasia p. 0438249705 tai etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Avokuntoutuspalvelut

.


Osoite: Pihatörmä 1c, 02440 Luoma
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat