Keski-Suomen Sairaala Nova on avannut ovensa tammikuussa 2021, jolloin Keski-Suomen sairaanhoitopiirin erikoissairaanhoidon palvelut ja osa Jyväskylän kaupungin perusterveydenhuollon palveluista käynnistyvät uusissa tiloissa.

Tule meille lastenlääkäriksi Jyväskylään, Sairaala Novaan!

Haemme nyt
LASTENTAUTIEN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ sekä
ERIKOISTUVAA LÄÄKÄRIÄ

Sairaala Novassa lapsipotilaat saavat laadukasta hoitoa lasten hoitokeskuksessa. Lapsia ja nuoria hoidetaan lasten hoitokeskuksessa, 13-paikkaisella lastenosastolla sekä 11-paikkaisella vastasyntyneiden osastolla. Päivystyksessä lapsipotilaille on oma alue, jossa sijaitsee kolme valvontapaikkaa. Lasten alueelle kuuluu myös lastenneurologian vastaanotto sekä lasten ja nuorten poliklinikka.

Lapsipotilaita hoidetaan laajalla osaamisella paikallisesti sekä yhteistyössä ympäröivien yliopistosairaaloiden kanssa. Lasten tarpeita on uudessa sairaalassa huomioitu muun muassa rakentamalla osastoille ainoastaan perhehuoneita, panostamalla leikkitiloihin ja pitämällä hoitojaksot mahdollisimman lyhyinä. Lastentaudeilla hoidetaan aina koko perhettä, ja vanhempien ja huoltajien mukana olo on tärkeä osa hoitoa.

Tarjoamme sinulle

- hyvän perehdytyksen ja seniorituen
- monipuolisen työnkuvan, jossa huomioimme toiveesi työn ja tutkimustoiminnan suhteen
- työpaikan uudessa modernissa sairaalassa, jossa työtäsi tukevat laadukkaat oheispalvelut
- mahdollisuuden lisäkouluttautumiseen sekä tutkimustyöhön. Koulutamme aktiivisesti yhteistyössä UEMS/NASCE sertifioidun Tietotaitokeskuksen kanssa.
- ympärillesi kannustavan ja hyvällä tiimihengellä toimivan yksikön
- kilpailukykyisen palkan

Kelpoisuusehtona erikoislääkärin virkaan on lastentautien erikoislääkärin pätevyys ja erikoistuvien lääkäreiden osalta laillistetun lääkärin pätevyys. Lastentautien erikoistumispaikkaa ei vaadita aloittaessa, ja reuna- ja kokeilujaksot myös muiden alojen erikoistuville ovat mahdollisia.

Valittujen tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain mukainen rikostaustaote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävissä vaaditaan myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Noudatamme koeaikaa.

Jätä hakemuksesi ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona. Halutessasi voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostitse rekrytointi@ksshp.fi.

Jyväskylä on kaupunkina viihtyisä ja nuorekas. Meillä on upea järviluonto, neljä kansallispuistoa, urbaania kaupunkikulttuuria ja tuhansia tapahtumia. Tutustu Jyväskylään asuinpaikkana https://visitjyvaskyla.fi/

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ole yhteydessä, kerron mielelläni lisää!
Ylilääkäri Ole Andersen
p. 050 316 1156
ole.andersen@ksshp.fi

Lisätietoja

Lastentaudit

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Sinulle suositellut työpaikat