Erikoislääkäri, Fysiatria ja kuntoutus - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haemme erikoislääkäriä fysiatrian ja kuntoutuksen vastuuyksiköömme Poriin. Tarjoamme monipuolisen työn ja otamme huomioon erityisosaamisesi. Meillä pääset koulutuksiin ja voit tehdä myös tutkimustyötä. Meillä on myös hyvät työnohjausmahdollisuudet. Päivystysvelvoitetta ei ole. Myös lyhyemmät sijaisuudet ovat mahdollisia.

Fysiatrian ja kuntoutuksen vastuuyksikköön kuuluvat fysiatrian poliklinikka, kipupoliklinikka, kuntoutusosasto ja kuntoutuspoliklinikka, maakunnallinen apuvälinekeskus sekä fysioterapian ja toimintaterapian palveluyksikkö.

Viran kelpoisuusvaatimuksena laillistetun lääkärin sekä erikoislääkärin tutkinto.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Fysiatrian ja kuntoutuksen ylilääkäri Hannu Heikkilä, puhelin 044 707 3302, sähköposti hannu.heikkila@satasairaala.fi

Lisätietoja

Konservatiivisen hoidon vastuualue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Sinulle suositellut työpaikat