Skip to main content
test
Erikoislääkäri: fysiatria, Joensuu (id6647) - Siun sote

Tervetuloa Siun sotelle töihin!

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Jo yli viisi vuotta toimineessa organisaatiossa palaset ovat löytäneet paikkansa ja yhteistyö työntekijöiden välillä on helppoa. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan. Yhdessä turvaamme maakunnan 161 774 asukkaan arkea.

Siun sotessa on haettavana 9.10.2022 mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN virka, fysiatria

Haemme joukkoomme fysiatrian erikoislääkäriä työskentelemään fysiatrian poliklinikalle Joensuuhun.

Fysiatrian poliklinikka tuottaa fysiatrian erikoislääkäripalveluita maakunnallisesti Pohjois-Karjalan alueelle. Fysiatrian poliklinikka kuuluu kuntoutuksen asiantuntijapalveluihin, ja on osa terveys- ja sairaanhoitopalveluiden toimialuetta. Työnkuvaan voi fysiatrian poliklinikalla työskentelyn lisäksi sisältyä toimimista apuvälinekeskuksessa. Fysiatri on myös osa sairaalassamme hyvin toimivia moniammatillisia työryhmiä (jalka- ja kiputyöryhmät). Viikoittain pidetään fysiatri- ja selkäkirurgimeeting ja kuukausittain palaveri radiologin kanssa kysymyksiä herättävistä kuvantamislöydöksistä sekä fysioterapeuttien / toimintaterapeuttien kanssa yhteisistä potilaista. Työyhteisömme ja työtapamme antavat erinomaiset mahdollisuudet prosessilähtöiseen kehittämiseen omassa työssä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys fysiatrialta. Pätevien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan valita määräaikaisesti erikoistumisen loppuvaiheessa oleva lääkäri.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä.

Kysy lisätietoja: kuntoutuksen ylilääkäri, palvelupäällikkö Iiro Hartikainen p. 013 330 7927 iiro.hartikainen@siunsote.fi tai apulaisylilääkäri, fysiatrian erikoislääkäri Laila Mannismäki p. 013 330 7947 laila.mannismaki@siunsote.fi

Virkaan haetaan sähköisesti.

Joensuussa 19.9.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6647
  • 19.9.2022 - 9.10.2022 23:59
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat