test

Erikoislääkäri, Gastroenterologia

Hakuaika päättyy  30.4.2024 15:00

Haemme vakituiseen virkaan gastroenterologian (sisätaudit) erikoislääkäriä Satakunnan hyvinvointialueelle.

Viran kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun gastroenterologian erikoislääkärin oikeudet ja hyvä suomen kielen taito.

Työ sisältää kliinistä poliklinikkatyötä, skopioita ja mahdollisesti osastotyötä. Halutessasi on mahdollista tehdä työtä myös osa-aikaisesti 50-100% työajalla. Osittainen etätyö on tehtävänkuvasta riippuen mahdollista. Työnkuvasta riippuen voit työskennellä halutessasi Porin lisäksi osittain Raumalla. Erikoislääkärit osallistuvat sisätautien takapäivystysrinkiin.

Palkkaus määräytyy voimassaolevan Lääkärisopimuksen, uraporrasmallin ja hyvinvointialueen lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan.

Olemme koulutusmyönteinen yksikkö ja pääset ulkopuolisiin koulutuksiin säännöllisesti. Kannustamme tutkimustyöhön. Pidämme tärkeänä kollegiaalisuutta, mikä näkyy tiiviinä työyhteisönä ja hyvänä yhteishenkenä. Henkilöstön työhyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää.

Tarjoamme Sinulle liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Virka täytetään sopimuksen mukaan toistaiseksi ja noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee hakeutua työterveyshuoltoon terveystarkastukseen ja toimittaa esihenkilölleen nähtäväksi työterveyshuollossa kirjattu lausunto työkykyisyydestä tai sopivuuslausunto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Tarkastamme alkuperäiset tutkintotodistukset haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.sata.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Yhteystiedot

Ylilääkäri Juha Liikala

p. 044 707 9255, juha.liikala@sata.fi

Vastuuyksikön päällikkö Mikko järvisalo

p. 050 341 5760, mikko.jarvisalo@sata.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan