Erikoislääkäri (gastroenterologinen kirurgia) - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Erikoislääkäri (gastroenterologinen kirurgia) - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 31.3.2019 klo 15.00 mennessä

ERIKOISLÄÄKÄRIN VIRKA (gastroenterologinen kirurgia)

Lapin keskussairaala sijaitsee Rovaniemellä Lapin sydämessä. Vireä ja viihtyisä Rovaniemi on helppojen etäisyyksien päässä niin tuntureiden Lapista kuin pääkaupunkiseudultakin. Sairaalamme on dynaaminen kokonaisuus eri erikoisaloja ja on yksi laajan päivystyksen sairaaloista.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 lähtien tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen perusteella. Palkka-asioissa sovellamme lääkärisopimusta joustavasti. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta,
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätiedot:
osastonylilääkäri Ilpo Typpö, 040 671 5674 ja ylilääkäri Kyösti Haataja, 040 5351 675.
Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.

Rovaniemellä 15.2.2019

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Osastonylilääkäri Ilpo Typpö, 040 671 5674 ja ylilääkäri Kyösti Haataja, 040 5351 675. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Operatiivinen hoito
Osoite: Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan