Erikoislääkäri (geriatrinen keskus, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  27.6.2024 15:45

Haemme nyt avosairaanhoidon keskitettyjen erikoisvastaanottojen geriatriseen keskukseen vakituiseen virkasuhteeseen

GERIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

Haettava virka sijoittuu laaja-alaisen sosiaali- ja terveyskeskuksen vastuualueelle geriatriseen keskukseen.
Laaja-alaisen sote-keskuksen erikoisvastaanottotoiminta sisältää perustason erikoislääkärivastaanotot, avosairaanhoidon keskitetyn hoitotarvikejakelun, geriatrisen keskuksen ja diabeteskeskuksen. Geriatrisen keskuksen toimintaa ollaan vahvistamassa sekä kehittämässä ja toiminnat ovat siirtymässä uusiin tiloihin.

Tehtävässä toimit avosairaanhoidon geriatrina sekä ohjaat erikoistuvia lääkäreitä sekä olet käynnistämässä ja kehittämässä uuden geriatrisen keskuksen toimintaa. Lisäksi osallistut hyvinvointialueen geriatristen hoitoprosessien kehittämiseen. Muistityön ohella toimit myös perustason konsultoivana geriatriana koko hyvinvointialueella.

SINULLE TARJOAMME
- haastavan ja antoisan tehtävän perusterveydenhuollon geriatrisessa keskuksessa
- mahdollisuuksia oppia, kouluttautua, kehittyä ja vaikuttaa
- koko organisaation tuen ja hyvän perehdytyksen
- mukaansa tempaavan työympäristön kehittyvässä ja kasvavassa keskuksessa
- muistihoitajia, muistikoordinaattoreita koko maakunnan alueelta sekä lisäksi paikallisesti Jyväskylässä proviisorin ja geriatreja kollegoiksi ja uudeksi tiimiksesi
- mahdollisuuden tutkimus- ja kehitystyöhön yhteistyössä EduJyväskylän kanssa. EduJyväskylä on Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian oppimisen, tutkimuksen ja kehittämisen osaamiskeskittymä. Oppilaitokset muodostavat kansallisesti ja kansainvälisesti vaikuttavia tutkimus-, kehittämis- ja yhteistyöverkostoja.
- mahdollisuuden työnkuvasi ja työaikasi joustavaan muokkaukseen osaamisesi ja kiinnostuksesi huomioiden. Katsotaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus!
- työhyvinvointia tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla
- palkkaus on kannustava, kysy lisää!

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on geriatrian erikoislääkärin pätevyys. Tehtävässä on eduksi laaja-alainen työkokemus geriatrian alalta sekä kokemus erikoistuvien lääkäreiden ohjaamisesta. Arvostamme proaktiivista työotetta sekä kokemusta moniammatillisesta yhteistyöstä. Olet etsimämme työkaveri, mikäli viihdyt tehtävässä, jossa pääset oppimaan uutta ja kehittämään hoitoprosesseja.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Ilkka Käsmä, alueylilääkäri (yhteydenotot 16.6. saakka)

puh. 050 5220486

ilkka-kristian.kasma@hyvaks.fi

-

Lotta Kilpinen, geriatri

puh. 040 589 1327

lotta.kilpinen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan