Skip to main content
test
Erikoislääkäri (Hematologia/ Sisätaudit) - Kanta-Hämeen keskussairaala

Etsimme Kanta-Hämeen keskussairaalaan hematologia tai hematologiasta kiinnostunutta sisätautilääkäriä erikoislääkärin vakituiseen virkaan! Ensisijainen työskentelypiste on Hämeenlinnassa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin sisätaudeilla on kolme hematologian erikoislääkärin virkaa, joista kaksi on täytetty. Erikoislääkärit osallistuvat sisätautitakapäivystyksiin 1-2 kertaa kuukaudessa. Hematologien työ tapahtuu poliklinikalla, osastolla ja päiväsairaalassa.

Edellytämme erikoislääkärin oikeutta tai tutkintoa kliinisen hematologian ja/tai sisätautien erikoisalalta.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä (31.10.2022 klo 15). Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus määräytyy voimassaolevan Lääkärisopimuksen ja sairaanhoitopiirin lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Väliaikaisen tartuntatautilain 48 a § mukaan työntekijällä tulee olla joko rokotusten tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja Covid-19-tautia vastaan.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työmatkaetu. Tarjoamme käyttöösi kuntosalin, tenniskentän ja mahdollisuuden hyödyntää Golf-osakettamme. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen. Pääset työskentelemään osana asiantuntevaa joukkoamme, joka tekee työtään täydellä sydämellä. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Jokapäiväistä tekemistämme ohjaavat sairaanhoitopiirin arvot: Näytämme esimerkkiä - ylpeydellä, Uskallamme - koko sydämellä, Toimimme - Sinua kuunnellen ja Onnistumme - aina yhdessä.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonylilääkäri Merja Suominen, puh. 03 629 2024 /etunimi.sukunimi@khshp.fi tai
sisätautien ylilääkäri Piia Moisio, puh. 040 182 8782 /etunimi.sukunimi@khshp.fi

Lisätietoja

Sisätautien poliklinikka

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. 1.1.2023 henkilökuntamme siirtyy uuden hyvinvointialueen organisaatioon ja hyvinvointialueen henkilöstöetuudet päätetään kuluvan vuoden aikana. Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy noin 6 700 sote- ja pelastustoimen työntekijää nykyisistä organisaatioista.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.


Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna
Kanta-Hämeen keskussairaala - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat