Tule töihin Salon terveyskeskussairaalaan

Vakinainen erikoislääkäri ja terveyskeskuslääkäri

Erikoislääkärivetoisessa Salon terveyskeskussairaalassa hoidetaan ja kuntoutetaan moniammatillisesti kaikenikäisiä aikuispotilaita. Tavallisimmat potilasryhmät ovat murtuma- ja leikkauspotilaiden jatkokuntoutus, infektioiden hoito, neurologisten akuuttipotilaiden jatkokuntoutus, geriatristen potilaiden arviointi ja syöpäpotilaiden palliatiivinen hoito. Potilaita meille tulee mm. Salon yhteispäivystyksestä ja TYKSin sairaaloista.

Työskentelemmme moniammatillisesti hoitohenkilökunnan, kuntoutuksen ammattilaisten ja palvelunohjaajien kanssa. Geriatrinen arviointiyksikkö, saattohoitoyksikkö sekä palliatiivinen poliklinikka ovat osa toimintaamme.

Erikoissairaanhoidon konsultaatiomahdollisuudet ovat hyvät, koska toimimme samassa rakennuksessa TYKS Salon sairaalan kanssa. Osaston viikonloppupäivystyksistä vastaa lääkärien päivystysrinki, jossa on mukana myös ulkopuolisia lääkäreitä ja lääketieteen kandidaatteja. Salon terveyspaveluilla on koulutusoikeudet yleislääketeiteeseen, geriatriaan, fysiatriaan ja palliatiiviseen erityispätevyyteen.

Potilastietojärjestelmänä on EfficaLC. Työaika on 38 h 15 min/viikko. Myös osa-aikaisuudesta voidaan sopia. Lisäksi on mahdollisuus viikonlopun päivystysvuoroihin ja/tai takapäivystykseen.

Kelpoisuusvaatimuksena erikoislääkärin virkaan on Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus virkaan soveltuvalla erikoisalalla (geriatria, sisätaudit, neurologia tai muu soveltuva ala).

Kelpoisuusvaatimus terveyskeskuslääkärin virkaan on Suomessa laillistettu lääkäri.

Lisäksi edellytämme riittävää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Palkkaus viroissa on Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukainen ja paikallisesti kannustava. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävissä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Tiedustelut:
Janika Iivonen, ylilääkäri, janika.iivonen@salo.fi, p. 044 772 6026

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 388367. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki/kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus/erikoislääkäri tai terveyskeskuslääkäri. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtäviin päättyy 28.10.2021 klo 12.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Janika Iivonen, ylilääkäri, janika.iivonen@salo.fi, p. 044 772 6026.
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Salon kaupunki

Teijon kansallispuisto, idylliset ruukkikylät, kartanot ja saaristo yllättävät – samoin kuin Salon keskustan monipuoliset palvelut, Salon tori ja kuuluisat kesätorstaiset Iltatorit sekä monipuolinen kulttuuri- ja tapahtumatarjonta. Salon keskustan kupeessa sijaitseva Salon urheilupuisto on keidas keskellä kaupunkia – lähes 100 hehtaaria tilaa liikunnan harrastamiseen. Golfareille löytyy kolme kansainväliset mitat täyttävää kenttää Suomen pisimmillä pelikausilla.


Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat